slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ: Χαιρετούρες και δίπλα δίπλα Τζίτζι-Μπουτάρης-Δεν πήγε στην εξέδρα ο Γρέγος

Παρά την κόντρα των τελευταίων ημερών, οι Απ.Τζιτζικώστας και Γιάννης Μπουτάρης, αντάλλαξαν χειραψία και κάθισαν δίπλα δίπλα στην εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Στην εξέδρα δεν εμφανίστηκαν ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και  όλοι οι αντιμνημονιακοι  βουλευτές ( ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ ) και της Χρυσής Αυγής, ωστόσο, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος παρακολούθησε από άλλο σημείο την παρέλαση (δείτε το βίντεο παρακάτω).
Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν ο...
υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος που εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, Γ.Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Θεοφ.Παππάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Μητροπολίτης Άνθιμος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.

Γρέγος: Δεν θέλω να ανέβω στην εξέδρα
Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε πριν από λίγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, Αντώνης Γρέγος, ο οποίος παρίσταται στην παρέλαση, παρά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο


Ο ήχος από τα F-16

Χαρακτηριστικός ήταν ο ήχος που ακούστηκε από τα αεροσκάφη που πέταξαν, λίγο πριν ολοκληρωθεί η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Ο ήχος ήταν δυνατός από τα F-16, παρόλο που δεν διακρίνονταν, λόγω της ομίχλης στην πόλη.

Δείτε το βίντεο:



seleo parelasi 28-10 01
seleo parelasi 28-10 01
seleo parelasi 28-10 01
seleo parelasi 28-10 01
seleo parelasi 28-10 01

Δεν υπάρχουν σχόλια: