slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μήνυμα Ενότητας του Δημοκρατικού χώρου της Νάξου από τη Νεολαία.


Ο Δημητροκάλλης Σταμάτης δίνει το σύνθημα για την ενότητα της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης στις δημοτικές εκλογές .

Oι Νεολαίοι της προοδευτικής της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης θα σταθούμε αρωγοί σε μια Δημοτική Προοδευτική Παράταξη που θα είναι εκφραστείς των προβλημάτων του Ναξιακού Λάου.

Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες έχουν ανάγκη από μια δημοτική Παράταξη Ενωτική, Αξιακή , Δημοκρατική με νέους ανθρώπους και σαφείς στόχους , ώστε να μπορέσει να πάει ο τόπος μπροστά ειδικά σε αυτήν την περίοδο της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

H κοινωνία της Νάξου έχει ανάγκη από.... κάτι καινούργιο, κάτι άφθαρτο , νέα πρόσωπα καταξιωμένα πρέπει να πλαισιώσουν τον Ένα και μοναδικό συνδυασμό της παράταξης μας, που τόσα έδωσε όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο μας.

Μέσα από ένα εξαντλητικό διάλογο πρέπει να βρούμε τα σημεία τελικά που μας ενώνουν και να προχωρήσουμε Ενωμένοι, να συνεργαστούμε με όλες εκείνες της της προοδευτικές δυνάμεις που θέλουν να συμβάλουν στον αγώνα μας, στην πρόοδο και στη φυγή προς τα μπροστά αυτού του τόπου.

Πισωγυρίσματα ανήκουν στο παρελθόν, είναι εκείνα που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση . Στη Νάξο της αδράνειας,της στασιμότητας, στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να έχει ρόλο παρατηρητή στα τεκταινόμενα του τόπου .

Εμείς η Νεόλαια στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Όλοι μαζί μπορούμε να φθάσουμε το νησί εκεί που του αξίζει.

Δεν περισσεύει κανείς . Τώρα ήρθε η ώρα, λάθει του παρελθόντος δεν πρέπει να υπάρξουν ξανά.



Έχουμε ιστορικό χρέος απέναντι στους πολίτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.



Δεν θα είμαστε εμείς η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ναξιε έχετε πολυ πλακα δωστε καμια πιπιλα και κανενα μπιμπερό του πιτσιρικά !!!!!