slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γελάει ο κόσμος με τον Τσίπρα: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου


Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει η..... “Real News” η οποία κυκλοφορεί την Κυριακή.

Η “ναυαρχίδα” του Ομίλου Κουρή-Χατζηνικολάου δημοσιεύει ρεπορτάζ, με “χτύπημα” και στην πρώτη σελίδα της, στο οποίο αναφέρεται ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που βρισκόταν στην κορύφωσή του το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποκάλυψε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, δηλαδή η ΕΥΠ, παρακολουθούν το τηλέφωνό του, όπως και τα τηλέφωνα των βουλευτών της Κουμουνδούρου.

“Να ξέρετε ότι τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Τόσο το δικό μου, όσο και των βουλευτών μας”, φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μια αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα στο πολιτικό σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: