slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καθησυχαστικός ο Βρούτσης, αλλά ποιος να τον πιστέψει όταν οι δημοσιοκάφροι τρομοκρατούν ασύστολα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαράδεκτος βέβαια ο υπερπροστατευτισμός του στα "ευγενή Ταμεία" τα οποία είναι ευγενή λόγω χρηματοδότησής τους από το κράτος... όπως το ταμείο των υπαλλήλων της ΔΕΗ στο οποίο ακουμπάμε κάθε χρόνο 600 εκ ευρώ!!
Τον… τρόμο που καλλιεργούν οι δημοσιογράφοι στην ελληνική κοινωνία για το νέο Ασφαλιστικό, επιχείρησε να διώξει ο αρμόδιος Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με όσα είπε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.
Ο Γιάννης Βρούτσης εμφανίστηκε καθησυχαστικός, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει, ούτε να..... θίξει κοινωνικές ομάδες, και διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να θιγούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης της υφιστάμενης νομοθεσίας, ούτε θα θιγούν οι μητέρες με ανήλικο τέκνο που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

“Η υφιστάμενη νομοθεσία θα κρατηθεί όπως είναι. Η χώρα έχει δεσμευθεί και έχει ψηφίσει κάποια πράγματα. Αυτά θα τηρηθούν απαρέγκλιτα”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βρούτσης.

Αναφορικά με τα λεγόμενα “ευγενή” Ταμεία, για τα οποία ξεκίνησε μεγάλη κουβέντα πρόσφατα λόγω σχετικών δηλώσεων του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε ότι, στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα έχει αναλάβει έναντι της τρόικας τη δέσμευση να μειωθεί το μη μισθολογικό κόστος στο ύψος του ΙΚΑ.

Δεσμεύτηκε ωστόσο ότι ούτε στα “ευγενή” Ταμεία θα υπάρξει μείωση συντάξεων.












Πληροφορίες από ysterografa.gr/politics/vroutsis-tried-to-cast-away-fears

Δεν υπάρχουν σχόλια: