slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Τατούλης κάλεσε χρυσαυγίτες στις εκδηλώσεις, αλλά το ΠΑΣΟΚ μούγγα

[Φυσικά αυτό που δεν λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι είναι ότι τους ΧΑυγίτες τους κάλεσαν όλοι γιατί δεν επιτρεπόταν να μην τους καλέσουν... αυτό βέβαια κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη γελοιότητα ΠΑΣΟΚ που την έπεσε στον Τζιτζικώστα]
Την απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να προσκαλέσει στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί το ΠΑΣΟΚ, που στήριξε τον συνδυασμό του στις εκλογές του 2010, να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, Κώστας Ζαχαριάς, Δημήτρης Κοδέλας και Θανάσης Πετράκος, με κοινή γραπτή δήλωσή τους, αναφέρουν ότι «εκτός από τον κ. Τζιτζικώστα τα ίδια έκανε και ο κ. Τατούλης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου» αφού «κάλεσε τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να παραβρεθούν στους εορτασμούς για την ιστορική επέτειο».

«Το ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν ο εκλεκτός στις περιφερειακές εκλογές του 2010, αλλά και τα στελέχη του, που είναι μέχρι και σήμερα συνεργάτες του, τι έχουν να πουν; Θα καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ τον κ. Τατούλη και θα ζητήσει την παραίτησή του;» ερωτούν οι τρεις βουλευτές.

Για το ίδιο θέμα ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Βαγγέλης Γούργαρης κατέθεσε επερώτηση στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, από τον οποίο ζητά εξηγήσεις για τη στάση αυτή της περιφέρειας.

Στην επερώτηση, ο κ. Γούργαρης επισημαίνει, μεταξύ άλλων πως, «παρότι ζητήσαμε και σε προηγούμενη επερώτησή μας να μην προσκαλείται η ναζιστική εγκληματική οργάνωση σε εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια, παρότι αυτό ζητήθηκε και από συμβούλους άλλων παρατάξεων κατά τη συζήτηση για τη Χρυσή Αυγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εσείς συνεχίζετε να τους προσκαλείτε» και προσθέτει:

«Προκαλεί η επιμονή σας να ενημερώνετε και να προσκαλείτε στις εκδηλώσεις της περιφέρειας Πελοποννήσου τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η Περιφέρεια για άλλη μια φορά και παρά τις εξελίξεις που αποκαλύπτουν τον ρόλο της Χρυσής Αυγής, προσκαλεί τα στελέχη της να παραβρεθούν στους γιορτασμούς για την επέτειο της 28ης Οκτώβρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: