slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κύκλοι (έτσι λέμε τους ΠΑΣΟΚους τώτα) Επιτροπής Δεοντολογίας: Αστεία η μήνυση στον Παπανδρέου


[Είναι «αστείο» το "Λεφτά υπάρχουν" με το οποίο εξαπάτησε τους ηλίθιους και δεν είναι αστείο η άρση ασυλίας κάποιου ΧΑυγίτη για παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό όταν ο κομματικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ "στο Κόκκινο" είναι παράνομος;; Πείτε ρε αστείοι ότι τώρα δεν είναι ώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να γίνουν κώλ@ς και να τα τινάξουν όλα στον αέρα να το καταλάβουμε, αλλά μη μας λέτε παπαριές...]
«Αστεία» χαρακτηρίζουν κύκλοι της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής τη........... μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πολίτης κατά του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.


Σύμφωνα με το MEGA (τώρα μάλιστα...), εκφράζουν προβληματισμό για τις δικογραφίες που στέλνει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στη Βουλή. Όπως σημειώνουν, ενώ έχει θεσπιστεί από τη Βουλή πως θα πρέπει να γίνεται ένας πρώτος έλεγχος και μετά να στέλνονται οι δικογραφίες, αυτό δεν τηρείται.

Κύκλοι της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, σύμφωνα με το MEGA, προσθέτουν ότι ενώ ο συγκεκριμένος πολίτης μήνυσε τον κ. Παπανδρέου για ότι είπε προεκλογικά, ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που διερεύνησε την υπόθεση και την έστειλε στη Βουλή πρόσθεσε μόνος του ότι το αδίκημα συνέχισε να τελείται και μετεκλογικά.

Έτσι, στη βουλή η υπόθεση έρχεται με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, πράγμα που σημαίνει ότι ή θα πρέπει να βρεθούν 60 βουλευτές και να ζητήσουν σύσταση εξεταστικής επιτροπής ή 30 για να ζητήσουν σύσταση προανακριτικής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έκανε τη μήνυση πιστεύω ότι είναι βαλτός από το περιβάλλον του ΓΑΠ και στο κόλπο είναι και ο αντιεισαγγελέας που το στέλνει στη Βουλή. Εάν συζητηθεί στη Βουλή θα ακούσει ο λαός τι πραγματικά είπε ο ΓΑΠ και τι έλεγαν διαστρευλόνοντας τα λόγια του όλα τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και κόμματα για τρία χρόνια και κάθε μέρα κάνοντας πλύση εγκεφάλου στο λαουτζίκο που άκουγε συνέχεια τη φράση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ας στηρίξει λοιπόν έστω και ένα κόμμα αυτή την πρόταση και να ζητήσει να γίνει συζήτηση για να ακουστεί η αλήθεια. Δεν θα το κάνει ΚΑΝΕΝΑ γιατί δεν τους συμφέρει να ακουστεί τι ακριβώς έλεγε και εννοούσε τότε. Τι κομματική τους δουλειά την έκαναν και τώρα σφυρίζουν αδιάφορα. Να χαίρεστε τα βρόμικα κόμματα σας και τους λασπολόγους σας εκτός από το ΚΚΕ που πότε δεν έκανε βρόμικη προπαγάνδα με το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.