slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από τη Διοίκηση του Συλλόγου, αναβάλλεται το αυριανό παιχνίδι στην Ραφήνα, καθώς μόλις πριν λίγο, έγινε γνωστό από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, οτι η Αστυνομία έκρινε ακατάλληλο το γήπεδο της Ραφήνας και συνεπώς, ακυρώνεται η αυριανή εκδρομή που είχαμε προγραμματίσει για τους φιλάθλους μας.

Απαράδεκτη απόφαση από την Αστυνομία, αφού μόλις μια ημέρα πριν το παιχνίδι, αποφασίζει οτι το γήπεδο δεν είναι κατάλληλο, όταν μάλιστα στο ίδιο γήπεδο είχε διεξαχθεί το ματς: Θύελλα Ραφήνας - Περαμαϊκός, για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Δυστυχώς, οι αρχές φαίνεται οτι κρίνουν κατά περίπτωση την καταλληλότητα ή μη ενός γηπέδου και δεν τους νοιάζει εάν μια επαρχιακή ομάδα ξεκινά να ταξιδέψει στην Αθήνα και μάλιστα, μέσω θαλάσσης, όταν πρόκειται για νησιώτικη ομάδα, χωρίς να υπολογίζονται έξοδα και ταλαιπωρία.

Ειδικά, για τους φιλάθλους μας ζητούμε την κατανόησή τους για αυτήν την ακύρωση της εκδρομής και θα τους ενημερώσουμε, σχετικά με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, καθώς και το γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί το ματς.

Το Δ.Σ. του Σ.Φ. Πανναξιακού Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: