slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τζιτζικώστας : Μη διαστρεβλώνετε τα λόγια μου-Η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή

[Για να δούμε αν θα εγκρίνει ο Σίμος τη δήλωση... ή αν θα πεταχτεί πάλι να πει: "η δήλωση δεν ικανοποιεί τον Μπένυ να κάνει καινούργια"...]
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σημειώνει ότι το παράδειγμα που μεταχειρίστηκε «ήθελε να καταδείξει ότι η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με τεράστιες αρνητικές συνέπειες».
Για προσπάθεια διαστρέβλωσης των δηλώσεων του για το ΠΑΣΟΚ στο Mega έκανε λόγο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με διευκρινιστική ανακοίνωση.
«Δεν υπονόησα και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το.....
ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης είχε δηλώσει στο κανάλι ότι «πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης, μακριά απο έμενα αυτό, θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση λέγοντας ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ως εκ τούτου δεν το καλώ».

«Όπως ξεκάθαρα δήλωσα και στην τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήμουν προσκεκλημένος σήμερα το πρωί, δεν υπονόησα και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση», τονίζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αναφέροντας πως καταδικάζει «με τον πιο απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια διαστρέβλωσης της ξεκάθαρης τοποθέτησής του».

Ο κ. Τζιτζικώστας σημειώνει ότι το παράδειγμα που μεταχειρίστηκε «ήθελε να καταδείξει ότι η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με τεράστιες αρνητικές συνέπειες».

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: