slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιαουρτώματα από Συριζαίους φοβάται ο Μπένυ και δεν πάει στη παρέλαση

[Η φώτο είναι από παρέλαση στηΘεσσαλονίκη, όχι πριν πολλά χρόνια...]Φοβούμενος προφανώς εκδήλωση της λαϊκής δυσαρέσκειας εναντίον του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος βγάζει από το πρόγραμμά του την παρουσία του στην αυριανή μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
“Δεν πιστεύω ότι θα πάει στην παρέλαση αύριο ο Ευάγγελος Βενιζέλος” είπε ο ....υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, προαναγγέλοντας έτσι τη σχετική απόφαση.
Τυπικά βεβαίως, η δικαιολογία για τη διαφαινόμενη απουσία είναι άλλη: Η άρνηση του περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα να πάρει πίσω την πρόσκληση που έχει αποστείλει, ως αρμόδιος για τις εκδηλώσεις, προς τη Χρυσή Αυγή.
Αναπτύσσοντας αυτό το θέμα, ο κ. Καρύδης, δήλωσε στον Real fm:
”Έχει τινάξει την παρέλαση στον αέρα. Έχει καταφέρει με τη στάση του να έχει απομονωθεί πλήρως και όλοι να τον καταδικάζουν και να του ασκούν έντονη κριτική. Η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση πρέπει να πάρουν πολύ καθαρή θέση πάνω σε αυτό το θέμα και να το στιγματίσουν και να το καταδικάσουν πλήρως και να απομονώσουν αυτόν τον άνθρωπο”.
Kαι ακολούθως προανήγγειλε την απουσία του αρχηγού του κόμματός του, βάζοντας και το κερασάκι στην τούρτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: