slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιβεβαιώνει τα περί παρακολούθησης από την ΕΥΠ

Χωρίς να επιβεβαιώνουν τα περί καταγγελίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο. του κόμματος, ότι παραλουθούνται τα τηλέφωνά τους, πιθανώς και τα e-mail's τους από την ΕΥΠ αλλά και χωρίς να αποκλείουν το γεγονός να έχει συμβεί στο παρελθόν, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με το θέμα.
Αναφερόμενοι, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δήλωσαν στο Newsbomb.gr με νόημα:

«Ο κύριος Δένδιας έχει σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί», προτάσσοντας για άλλη μία φορά την ιστορική σημασία των στιγμών, που επιβάλλει την ενασχόληση με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Η ανακοίνωση του υπουργικού γραφείου Τύπου έχεις ως εξής:

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει - και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων - ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!
Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.
Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: