slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρέμβαση Μανώλη Κεφαλογιάννη για το ΙΚΑ Αρκαλοχωρίου

Με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ.Ιωάννη Βρούτση επικοινώνησε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ.Μανώλης Κεφαλογιάννης,ύστερα και από την ενημέρωση που είχε από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος,από τον οποίο ζήτησε να επανεξετάσει το ζήτημα του παραστήματος ΙΚΑ Αρκαλοχωρίου για το οποίο οι πληροφορίες του Δήμου της περιοχής λένε ότι έχει αποφασιστεί η μετατροπή του σε τοπικό γραφείο. 
Ο κ.Κεφαλογιάννης επασήμανε στον.... αρμόδιο Υπουργό ότι πιθανή υποβάθμιση του παραρτήματος θα έχει σαν αποτέλεσμα να μπορεί να διεκπεραιώνει τις ανάγκες των πολιτών οι οποίοι ανέρχονται ετησίως σε περισσότερους από 60.000 σε ολόκληρο τον νοτιοανατολικό νομό Ηρακλείου στον οποίο επιπροσθέτως λειτουργούν και ένας υψηλός αριθμός επιχειρήσεων.
Ο Υπουργός Εργασίας δεσμεύτηκε ότι στα πλαίσια των δυνατοτήτων του θα διερευνήσει τη δυνατότητα παραμονής του τοπικού παραρτήματος του ΙΚΑ τόσο στο Αρκαλοχώρι όσο και στην περιοχή της Μεσαράς λαμβάνοντας υπόψη  τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν σε αυτές τις περιοχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: