slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εξαγγελία νέας δημοτικής κίνησης από το Νίκο Μαϊτό

Μπροστά  σε περίπου 120 Ναξιώτες o Νίκος Μαϊτός έκανε πράξη  τις δηλώσεις του . Είπε  αυτά που σας είχαμε γράψει εδώτις προηγούμενες μέρες .Ότι το βράδυ του Σαββάτου  σε γνωστό Ξενοδοχείο θα  προχωρούσε στην ίδρυση νέας δημοτικής κίνησης . Εντός των επόμενων ημερών οι επόμενες κινήσεις του .Λεπτομέρειες ....
σε επόμενες αναρτήσεις μας ...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ 4,8% ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φίλε πρέπει σώνει και καλά να χρεώνεις σε κάποιο κόμμα την προσπάθεια ενός ανθρώπου, όπως ο Μαϊτός, που έχει αποδείξει από την επαγγελματική του θέση (υπόθεση Τσοχατζόπουλου) ότι δεν χαμπαριάζει από κομματικές ντιρεκτίβες; Γιατί δεν του επιτρέπεις να νοιώθει ότι μπορεί να προσφέρει στο νησί του;
Μη βάζεις ταμπέλες μόνο και μόνο για να αντιπολιτευτείς. Κάτσε να δούμε τί θα μας πει, τί σκέπτεται, τί σχέδια έχει.
Έτσι δεν βγάζει πουθενά. Ας είσαι λίγο ανεκτικός στο πρόσωπο κάθε ανθρώπου και μην προσπαθείς να τον προβοκάρεις πριν τον ακούσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ.... ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ. ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ!!!! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί εσείς οι 2ος και 3ος απαντάτε σε έναν κομπλεξικό ανώνυμο παιδαρέλι της πλάκας. Κρατείστε τη σοβαρότητα σας και μη τους απαντάτε. Χάνετε χρόνο και το κέφι σας. Σε ένα μόνο έχει δίκιο ο τυπάκος ότι ο Μαϊτός είναι κατεστημένο και μπαγιάτικος επειδή ψήφισε ΠΑΣΟΚ ενώ οι του ΣΥΡΙΖΑ Κατσουρός Κ. 30 χρόνια μεγαλύτερος του και Βασαλάκης Δ. 30 χρόνια υποψήφιος χωρίς να έχει εκλεγεί ποτέ είναι σύμβολα ανανέωσης και φρεσκάδας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.... ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΗΣΙ ΤΑ ΤΕΛΑΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΩΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ..... ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ¨ΕΡΓΑ¨ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ....ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ 4,8% ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

O 20.22 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ 4,8%. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ....ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Οι παρόντες στη συγκέντρωση προεξοφλούν και το μέλλον όχι μόνο της Κίνησης αλλά του Δήμου Νάξου (και μικρών Κυκλάδων που τόσο απαρνήθηκε ο κ. Μαϊτός). Με σάπια υλικά δεν κτίζεται κτίσμα.

Ανώνυμος είπε...

Τα ρεπορταζ μέχρι τώρα κάνουν λόγο μόνο για το ποιοι ήταν εκεί και όχι για το τι είπε ο άνθρωπος. Αλλη μια φορά παραμένουμε στην εικόνα και όχι στην ουσία. Θα μας πει κανείς τι ακούστηκε από αυτόν τον άνθρωπο εκεί μέσα ; ήταν ή δεν ήταν ουσιώδη αυτά που ειπε ; Άνθρωποι που παραβρέθηκαν μεταφέρουν ότι έμειναν ενθουσιασμένοι . Ισχύει ; Τι νέο σε ιδέες φέρνει ; Είναι κάτι διαφορετικό στο γνωστό μωβ τοπίο της πολιτικής ζωής του νησιού ; Αυτά είναι ερωτήματα που θέλουν απαντήσεις και πληροφορίες . Τα υπόλοιπα είναι μέρος της παρα - πολιτικής και της παρα - πληροφόρησης που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο νησί. και μας κατάντησε εκεί που είμαστε σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙ' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ' ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΑΥΡΑ.ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΟΓΩ Σ.Δ.Ο.Ε.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΔΑΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

...δύστυχες Μικρές Κυκλάδες πόσα σου επιφυλάσσει η μοίρα...

Ανώνυμος είπε...

Η καλή μέρα φένετε από το πρωί λέει μια παροιμία. Μόνο αν έτρωγα σανό θα πίστευα οτι η κίνηση αυτή είναι ανεξάρτητη βλέποντας όλη την τοπική του ΠΑΣΟΚ να παρευρίσκετε στη συνάντηση. Μεγάλο λάθος που φυσικά θα στοιχίσει. Αυτή την "ανεξαρτησία" βέβαια δεν θα τολμούσαν να την ξεστομήσουν αν βρισκόμασταν σε παλαιότερες εποχές των επάλξεων του ανωτέρο κόματος. Είμαι νοήμον, είμαι νέος, έχω αυτιά και μάτια, δεν ξεχνώ και δεν θα είμαι ψηφοφόρος αυτής της "ανεξάρτητης" κίνησης. Να σας υπενθυμήσω οτι "ανεξάρτητος" είχε κατέβει κι ο Μαργαρίτης, και λίγες μέρες μετά την εκλογή του μέσα στο Naxos Resort ευχαριστούσε την Νέα Δημοκρατία παρουσία της Τ.Ο. και αρκετών υψηλόβαθμων της Ν.Δ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ!!!
Νικος Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΑΧΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ .ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Επιχειρηματολόγησε βλάκα, ηλίθιε, ζώο των 21:23 στην τετράγωνη λογική του Νίκος Κ.. Από κάτι ανεγκέφαλους σαν εσένα υποφέρει ο τόπος και η πατρίδα. Ουστ να χαθείς κομματόσκυλο, στραβέ που δεν μπορείς να δεις την τύφλα σου.

Ανώνυμος είπε...

23,33 ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ 4,8% ? ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.................ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ......

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΧΩΡΙΤΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟυΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "Βούδια ΝΑΞΙΩΤΕΣ"