slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δηλώσεις του προέδρου της ΝΟΔΕ Τ. Μιχαήλου για τα περί υποψηφιότητας Μαχαιρίδη

Δηλώσεις Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. κ Μιχαήλου σχετικά με την παραφιλολογία που αναπτύσσεται αναφορικά με τις επικείμενες Εκλογές στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που αναπαράγουν με βεβαιότητα τοπικά και κεντρικά ΜΜΕ, σχετικά με την υποτιθέμενη κοινή στήριξη που θα προσφέρει η Ν.Δ. στον νυν Περιφερειάρχη, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου κ Τάκης Μιχαήλου δήλωσε τα εξής:


Η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου δεν προτίθεται να ασχοληθεί περαιτέρω με πρόσωπα που αυτοπροβάλλονται μέσω διαρροών στα ΜΜΕ ως «εκλεκτοί» προσπαθώντας να δημιουργήσουν «δήθεν» τετελεσμένα σε επίπεδο εντυπώσεων.
Τόσο ο ίδιος όσο και η ΝΟ.Δ.Ε έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να στηριχθούν πρόσωπα που έχουν συνδέσει την πολιτική τους πορεία με τις χαμένες ευκαιρίες και την διαχρονική οπισθοδρόμηση της Δωδεκανήσου.

Ειδικότερα δε, πρόσωπα που μετά από δεκαετίες παρουσίας τους έχουν κουράσει και πλέον έχουν κριθεί στην συνείδηση του κόσμου, είναι δεδομένο ότι δεν μπορούν να εκφράσουν τα οράματα και τις αγωνίες των συμπολιτών μας.

Σε ότι αφορά την πιθανότητα συνεργασίας με άλλους πολιτικούς χώρους δεν έχουμε καμία σχετική πληροφόρηση που να επιβεβαιώνει αυτό το ενδεχόμενο.

Πάντως η ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ κομματικών φορέων και παρατάξεων σε επίπεδο προγραμματικών συγκλίσεων και πολιτικών είναι μία εξέλιξη που σίγουρα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, τα πρόσωπα που θα κληθούν να αναλάβουν στο μέλλον το φορτίο της αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι άφθαρτα, αποτελεσματικά, απαλλαγμένα από παλαιοκομματικές νοοτροπίες.

Οι υγιείς κοινωνικές και οικονομικές δυνάμεις, τόσο μέσα από καταξιωμένα αλλά και νέα πρόσωπα οφείλουν να δώσουν το παρόν και την διέξοδο στους συμπολίτες μας.

Εμείς ως τοπική Νέα Δημοκρατία ενθαρρύνουμε αυτή την εξέλιξη προκειμένου η ίδια η κοινωνία να δώσει λύσεις και απαντήσεις στα φλέγοντα ζητήματα και τις σύγχρονες προκλήσεις.

Σε αυτό τον άξονα κινούνται και οι επιτυχημένες προσπάθειες του νέου Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ Παπαμιμίκου για την οργανωτική αναδιάρθρωση της παράταξης.

Στόχος των σύγχρονων κομμάτων είναι να αφουγκράζονται την κοινωνία μέσω των τοπικών οργανώσεων και για το λόγο αυτό η επιλογή των προσώπων δεν μπορεί και δεν πρόκειται να γίνει ερήμην των μελών μας.
Κατά συνέπεια η ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου και τα σημερινά της μέλη, από όποιο μετερίζι και αν κληθούν στο μέλλον, μετά τις εσωκομματικές εκλογές, δεν πρόκειται να στηρίξουν επιλογές που δεν θα είναι αποδεκτές από την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: