slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πέσε απ' τα σύννεφα: 3μέρες μετά τις εκλογές του 09 Νίκος, Θέμος, Μπόμπολας πήραν δωράκι 2,5 εκ απ' τον ΓΑΠ

Μέσω ενός άσχετου γεγονότος (την απειλή Χατζηνικολάου σε ΣΥΡΙΖΑίο ότι θα τον μηνύσει αν συνεχίσει να λέει ότι η εκδοτική του πήρε 1 εκ για την εκδοση 1 βιβλίου του ΟΕΔΒ) αποδείχθηκε όλη ηδιαπλοκή που στήθηκε στις εκλογές του 2009.Μόλις 3 μέρες μετά την άνοδο ΓΑΠ στην εξουσία το ΔΣ του ΟΕΔΒ ενέκρινε 2,4 εκ ευρώ σε 3 μεγαλοεκδότες για την έκδοση 3 βιβλίων!!! Πρόκειται για τον...
ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ (με το περίφημο πρωτοσέλιδο: Το ΠΑΣΟΚ χαρίζει τα δάνεια), Τον ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (με την καθημερινή προπαγάνδα από το ραδιόφωνο περί "κουρασμένου" ο οποίος λίγο πριν τις εκλογές έλεγε στο ραδιόφωνο: "προτιμώ πρωθυπουργό ποδηλάτη από πρωθυπουργό που είναι πάνω απ' το ταψί με τις τυρόπιτες") και του γνωστού και διαχρονικού ΜΠΟΜΠΟΛΑ. Ο πρώτος τσέπωσε 807.000. π δεύτερος 935.000 και ο τρίτος 650.000 ευρώ.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα ΑΡΧΙΚΑ -ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΤΟΥΜΠΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ - ερωτήματα στη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής των ΑΝΕΞΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου
Δείτε την ερώτηση....



ΥΓ. Ο χρήστης που απείλησε ο Χατζηνικολάου με μήνυση είναι ο γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος (κάνει τον αναρχικό για ξεκάρφωμα) υπάλληλος του ρ/σ στο Κόκκινο. Ο εν λόγω χρήστης ρώτησε απλά τον Χατζηνικολάου αν ευσταθεί αυτό που έχει γραφτεί στην ερώτηση για να εισπράξει την παραπλανητική απάντηση Χατζηνικολάου "έχουμε εισπράξει 120.000 και όχι 1 εκ" και την απειλή για μήνυση "αν συνεχίσεις να λες για 1 εκ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι ΑΕροψεκασμένοι, όπως εσείς τους αποκαλείτε, είναι κατά της ΝΔ είναι λαμόγια, πουλημένοι και γραφικοί. Όταν είναι κατά του ΠΑΣΟΚ τους θεοποιείται και τους θεωρείται αξιόπιστους και σοβαρούς. ΟΥΣΤ να χαθείτε ΡΕΜΑΛΙΑ !!!