slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όλη η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (2013 στη Νάξο) σε φωτογραφίες, Με το φακό του Βήματος Νάξου

Μέσα σε πολύ καλό καιρό και με πλήθος κόσμου παρήλασαν οι μαθητές των σχολείων της Χώρας Νάξου όπου πλήθος κόσμου τους παρακολούθησε και τους καμάρωσε. Στις καταθέσεις στεφάνων απο τους επίσημους ξεχώρισε για μια ακόμη φορά η
διαμάχη που συνεχίζεται στο......
Δήμο με το θέμα του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας. Στεφάνι κατέθεσε ο κ. Μάκης Μαυρογιάννης που έχει ορισθεί απο το Δήμαρχο κ. Μαν. Μαργαρίτη να ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου, ενώ κλαδί δάφνινο κατέθεσε και ο "πρώτος" εκλεγμένος πρόεδρος κ. Μάκης Συμεώνογλου. Κατα τα λοιπά όλα σε τάξη με τους πολίτες να απολαμβάνουν στις παραλιακές καφετέριες το καφεδάκι τους και τα τραπεζοκαθίσματα να μην φτάνουν για τις ορδές των Ναξίων που τιμούν απαρρέκκλιτα ... τους ήρωες που έπεσαν για την ελευθερία τους.....!!!










































3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤ ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΙΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

"Αυτοδίκαια" "πρόεδρος" υστερα απο την παραίτηση Παπαδόπουλου είναι η Ανδριανή που ήταν τρίτη σε ψήφους, ο Μ. Συμεώνογλου ήταν 1ος και άρα εκλεγμένος απο το λαό.... μετά αναλαμβάνουν οι αναπληρωματικοί..!!!!!

Ανώνυμος είπε...

MAKH HΡΘΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΕΞΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΑΙΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΕΞΙΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ
Ο ΤΖΙΜΗΣ