slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νάξος: γνωστός...???....δηλητηρίασε τον σκύλο που φρόντιζαν εδώ και 10 μήνες


Ο Γιάννης Ορφανός, που μένει στη Νάξο, τον περασμένο Ιανουάριο μας ενημέρωσε για έναν αρσενικό σκύλο, που κάποιος έδεσε σ’ έναν πάσαλο και τον εγκατέλειψε στο πλάι του δρόμου στην περιοχή της Πλάκας.
Το ζώο βρισκόταν εκεί εγκαταλελειμμένο να το χτυπάει η βροχή και αέρας περίπου μια εβδομάδα. Μια κοπέλα, πουδιαπίστωσε ότι το ζώο κάποιος το παράτησε επικοινώνησε με τον κ. Ορφανό και αφού το έλυσαν το μετέφεραν σε....
χώρο φιλοξενίας.


Οι άνθρωποι, που έσωσαν το αρσενικό σκυλί, στις 3 Ιανουαρίου του 2013 σάστισαν με τη βαρβαρότητα του ανθρώπου, που το άφησε έτσι χωρίς τροφή, χωρίς νερό, χωρίς κατάλυμα, χωρίς να το νοιαστεί… Το ζώο όταν έφτασαν κοντά του ήταν ημιλιπόθυμο από την εξάντληση και την παγωνιά.

Τελικά οι μήνες πέρασαν και oΓόλφι τα κατάφερε. Ζούσε φυσιολογικά σ’ ένα ιδιόκτητο χώρο, σ’ ένα οικόπεδο στην Πλάκα. Τρεις άνθρωποι τον φρόντιζαν. Τον τάιζαν, τον έβγαζαν βόλτα και προσπάθησαν να του αποδείξουν ότι δεν είναι όλα τα άτομα του είδους μας τέρατα.

Όμως δυστυχώς ένας κάτοικος της περιοχής γνωστός σε όλους εκεί στην Πλάκα για τις πρακτικές του εις βάρος τα ζώα, που ήταν και ο μοναδικός που περνούσε συστηματικά από το χωράφι, που ζούσε ο Γόλφι, κατάφερε και τον θανάτωσε.

Του έριξε φόλα και στις 18 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Ορφανός τον βρήκε νεκρό. Καταγγελία εις βάρος του δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν τον είδαν να ρίχνει την φόλα αλλά είναι βέβαιοι όσοι τον ξέρουν ότι εκείνος διέπραξε και αυτό έγκλημα…
Διαβάστε επίσης:
Νάξος: Το βρήκαν ημιλιπόθυμο και δεμένο στην άκρη του δρόμου

Πηγή: Νάξος: Δηλητηρίασε τον σκύλο που φρόντιζαν εδώ και 10 μήνες | www.zoosos.gr
http://vimanaxou.blogspot.gr/2013/10/10.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια: