slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φιλική νίκη για το Φιλώτι κόντρα στην ένωση [photos]

Χρήσιμα συμπεράσματα είχαν την ευκαιρία να βγάλουν οι προπονητές του ΑΜΣ Φιλωτίου και της ένωσης Αστέρα – Μαρπησσαϊκού, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου στη Νάξο.


Ο Γιώργος Βασαλάκης και ο Τάσος Κοπανίδης έδωσαν λεπτά συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεση τους, με τις δύο ομάδες πάντως να μετρούν σημαντικές απουσίες στο.....
ματς.
Σε χαμηλά επίπεδα
Οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης με την ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο, καθώς και τα «βαριά πόδια» των ποδοσφαιριστών λόγω της προετοιμασίας να αποτελούν τροχοπέδη ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιόσεων.
Παρόλα αυτά ο ΑΜΣ Φιλωτίου ήταν ένα κλικ καλύτερος από τον αντίπαλο του και κατάφερε να φτάσει σχετικά εύκολα στη νίκη με 3-1. Τα γκολ για τους "Ναξιώτες" πέτυχαν ο Γιώργος Λυμπερτάς που σκόραρε δύο φορές (1-0, 2-0), ανοίγοντας λογαριασμό με τη νέα του ομάδα και ο Νίκος Μουστάκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (3-1). Για τον Αστέρα - Μαρπησσαϊκό ο Βιτζιλαίος με ένα ωραίο τέρμα μείωσε σε 2-1 για τους "Παριανούς".
Βρισκόμαστε στην αρχή
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι δύο προπονητές τόνισαν ότι οι ομάδες τους βρίσκονται ακόμα πίσω σε επίπεδο προετοιμασίας και στο μέλλον περιμένουν κάτι καλύτερο.
Ο Τάσος Κοπανίδης που ανέλαβε τα ηνία του Αστέρα – Μαρπησσαϊκού στο ιστορικό ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής προσπάθειας που γίνεται στην Πάρο τόνισε: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας, ουσιαστικά είμαστε μια νέα ομάδα που θα πρέπει να δουλέψει στο γήπεδο προκειμένου να αποκτήσει ομοιογένεια και αγωνιστική ταυτότητα».
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Αστέρα Μαρμάρων Ανδρέας Σάμιος υποστήριξε ότι η ένωση των δύο σωματείων είναι μια μεγάλη και ιστορική στιγμή και ο ίδιος θα κάνει ότι είναι δυνατών, ώστε να πετύχει το όλο εγχείρημα. Τέλος ο κ. Σάμιος μας διαβεβαίωσε ότι του χρόνου θα υπάρχει πλέον μια ομάδα με νέο όνομα και νέο καταστατικό.
Συνθέσεις
ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Παλάζης, Λιόφαγος, Μουστάκης Ν., Δέτσης, Κατσουρός, Προμπονάς, Βασιλάκης .Κ. Μ., Κατζιλιέρης, Λυμπερτάς, Μουστάκης Δ., Πολυκρέτης Σ.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Βασιλάκης .Γ. Μ., Κοττάκης Γ., Ξενάκης, Μουστάκης Γ.

Αστέρας – Μαρπησσαϊκός (Κοπανίδης): Πούλιος, Ρούσσος, Τριβιζάς, Παντελαίος, Σάμιος Ν., Σάμιος Κ., Καράϊ Μ., Κορρές, Βιτζιλαίος, Τσιγώνιας, Χρηστόφορος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Λιόντος, Ζουμής, Καράϊ Β., Δεικτάς, Γιουτάμ, Τζανακόπουλος, Φωκιανός.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μιχάλης Ψαρράς
Φωτογραφίες από την αναμέτρηση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: