slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεταξύ συγγενών και φίλων εγκρίθηκε επί της αρχής του το καταστατικό της Δημοτικής παράταξης «Πολίτες για τα νησιά μας»

 
Περιγραφή: ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 15-9-13.doc
Ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε χτες Κυριακή η Γενική Συνέλευση της δημοτικής παράταξης «Πολίτες για τα νησιά μας». Αν και η εκδήλωση ήταν ανοιχτή στους πολίτες η παρουσία των μελών και των φίλων της παράταξης δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική. Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε και συζητήθηκε το ....
καταστατικό της παράταξης με τις βασικές αρχές και θέσεις των «Πολιτών για τα νησιά μας».
Στη συνέλευση της Κυριακής, εγκρίθηκε επί της αρχής του το καταστατικό της δημοτικής παράταξης, ενώ ορίσθηκε νέα συνέλευση σε 15 ημέρες, στην όποια θα κατατεθούν προτάσεις από τους φίλους και τα μέλη της κίνησης προκειμένου το καταστατικό να πάρει την τελική του μορφή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική η συμμετοχή πρόσωπων από άλλες δημοτικές παρατάξεις όπως είχαν αφήσει να διαφανεί οι διοργανωτές.
Έδωσαν το παρόν μόνο ο Πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Χώρας Σπύρος Παπαδόπουλος και οι Θανάσης Γρυλλάκης, και Κώστας Παγώνης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΞΙΕ ΠΟΣΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΧΕ ΤΠΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΑΤΟΜΑ. ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Η ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια 50 άτομα;;;
Αν ήσασταν τόσοι, θα μιλούσατε για πανηγύρι!!!
20-25 άτομα ήσασταν, γεγονός που αποδεικνύεται από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες.
Και όπως λέει ο Νάξιος, συγγενείς και φίλοι! Δηλαδή αντί να πάτε για καφέ στην παραλία, πήγατε στο αμφιθέατρο του Λυκείου. Εκτός από μεγάλη συμμετοχή, έχετε και πολύ μεγάλη πλάκα!!!

Ανώνυμος είπε...

Γελάει καλύτερα οποιος γελάει τελευταίος