slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόταση για συζήτηση του νέου εκλογικού νόμου στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς με έγγραφο του προς τον Περιφερειάρχη ζήτησε να ενημερώσει ο κ. Μαχαιρίδης  το Περιφερειακό Συμβούλιο για τις απόψεις που διατύπωσε ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πρόσφατο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, στο ζήτημα της ενδεχόμενης αλλαγής του εκλογικού συστήματος για την αυτοδιοίκηση. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας από τη Μύκονο, με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσαν οι Περιφερειάρχες την 20-09-2013 για το θέμα, καλεί τον Περιφερειάρχη να ενημερώσει σχετικώς με τα όσα διημείφθησαν τους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νοτίου Αιγαίου, καθώς και τον καλεί να προκαλέσει συζήτηση στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει στην Πάρο στις 30/09/2013, ώστε κάθε παράταξη και μέλος του Σώματος να έχει την....
δυνατότητα να διατυπώσει απόψεις, εφόσον λάβει την ανάλογη ενημέρωση ενόψει βέβαια και της επικείμενης διαβούλευσης με το Υπουργείο Εσωτερικών.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΥΚΟΝΟΥ
Κωνσταντίνος Π. Κουκάς
Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
Μύκονος, 23-09-2013
Προς: Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη
Κοιν:  Πρόεδρο και μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,
Σε εφαρμογή του κανονισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου (αρθ. 16), και με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσαν οι Περιφερειάρχες την 20-09-2013 στο έκτακτο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος για την ενδεχόμενη αλλαγή του εκλογικού συστήματος για την αυτοδιοίκηση αλλά και της επικείμενης διαβούλευσης, σας παρακαλώ όπως αρμοδίως ενημερώσετε το Περιφερειακό Συμβούλιο για τις απόψεις επί του ζητήματος που διατυπώσατε ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και σας καλώ – εφόσον το κρίνεται σκόπιμο – να προκαλέσετε συζήτηση στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο στην Πάρο στις 30/09/2013, ώστε κάθε παράταξη και μέλος του Σώματος να έχει την δυνατότητα να διατυπώσει την άποψη του, εφόσον ενημερωθεί σχετικώς.
Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Π. Κουκάς
Γλάστρος Τ.Θ.314 - Μύκονος, Τ.Κ. 84600
Τηλ: 2289078344 - Φαξ: 2289078613 - Κιν: 6945932935
Email: kostaskoukas@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: