slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ...............................................................!


1. ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Αντί ΣΥΓΝΩΜΗΣ .. Ραδιοφωνικά τραλαλά
Αντί να ζητήσουν μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ από το Ναξιακό λαό για την περιπέτεια που τον έβαλαν τις τελευταίες μέρες με τα κατασκευάσματα τους , τριγυρίζουν τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και το παίζουν τραλαλα.
Και κάποιοι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι τους.
Έχουν δε το θράσος, να εγκαλούν Συλλόγους όπως ο Εμπορικός γιατί δεν έλαβαν μέρος στο ''παιχνιδάκι΄΄  τους.
Έλεος κ. Βασαλάκη μας !!!!  Μέτρο κ.  Βασαλάκη μας !!!! Σας πήραμε είδηση.
 

2.ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ 

3.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ

4.ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ  ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ .......

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων: "ΟΧΙ" στην εκποίηση των λιμνών απαντούν οι κάτοικοι του Αγίου Αρσενίου

5.ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ .....ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 

6.ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ FAMESTORY ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ


ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ .....................................................................................................................

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά είστε σοβαροί όταν γράφετε όλα τα παραπάνω; Είναι ή δεν είναι στον κατάλογο του ΤΑΙΠΕΔ οι λίμνες του Αγ. Προκόπη; Και παίρνετε τοις μετρητοίς όσα ψέλισε κάποιος υψηλόμισθος παράγοντας του αμαρτωλού αυτόυ ταμείου; Κάπως έτσι δεν έγινε και με το νοσοκομείο; Ο Βρουτσης δεν διαβεβαιωσε δημάρχους παραδημάρχους και λοιπούς παρατρεχάμενους ότι δεν θα το καταργήσουν; Τελικά τι έγινε; Το εξαφάνισαν και η ανεμότρατα δουλεύει νυχθημερόν κουβαλώντας ασθενείς στη Σύρο. Πόσοι Ναξιώτες είναι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο της Σϋρου ξέρετε; Γύρω στους 10.
Το γλειψιμο της εξουσίας δεν βγάζει ποτέ σε καλό καταλάβετέ το. Εδώ που είμαστε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ή με το συμφέρον του τόπου μας θα είμαστε ή με τα συμφέροντα των δανειστών, τρίτος δρόμος δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαρεθήκατε πια όλοι εσείς της αντιπολίτευσης, μαζί και με τη ΧΡ.ΑΥ. εκτός βέβαια ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ να στηρίζετε όλη σας την πολιτική σε ψευτοδηλήματα όπως Μνημονιακοί - Αντιμνημονιακοί, Πατριώτες - Πουλημένοι, Δημοκράτες - Δοσίλογοι, Ρατσιστές - Αντιρατσιστές και όλες αυτές τις μπούρδες για να κρύψετε την αδυναμία σας να προτείνετε κάτι σοβαρό. Και τα τρία δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα λέτε ότι έχετε τη λύση για έξοδο από τη κρίση,αλλά είναι εντελώς διαφορετικές. Βρεθείτε λοιπόν εσείς τα τρία αντιμνημονιακά κόμματα και συμφωνήστε σε μια κοινή οικονομική πρόταση και όταν συμφωνήσετε φέρτε την στη Βουλή για να ψηφιστεί και από τους άλλους. Αν δεν το κάνετε παίζετε με τον πόνο του κόσμου χωρίς να του προτείνετε κάτι σοβαρό. Καλά τι λέω, εδώ δεν μπορούν να τα βρουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ για μια κοινή οικονομική πρόταση και θα τα βρουν με τους άλλους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ομοϊδεάτες τους.

Ανώνυμος είπε...

*ΠΑΙΡΝΟΥΝ
Ούτε μαθητής δημοτικού τέτοια ορθογραφία, το περιεχόμενο ούτε για νήπια..