slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κακή εμφάνιση και "Χ" για τον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός άφησε πίσω το καλό πρόσωπο που έδειξε στα Ζωνιανά και μη μπορώντας να διασπάσει τη καλοστημένη άμυνα του Μανδραϊκού έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2 στα 2.
Για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής αγωνίστηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου ο Πανναξιακός με τον Μανδραϊκό. Οι δύο ομάδες έμειναν στο στείρο 0-0, που δίνει στη καθεμιά τους από έναν....
βαθμό.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κυρίως στο δεύτερο μέρος πίεσαν για το γκολ, χωρίς να καταφέρουν κάτι καλό. Η ομάδα της Μάνδρας αρκέστηκε σε παιχνίδι αντεπιθέσεων δείχνοντας να είναι απόλυτα καλυμμένη με το 0-0.
Πάντως η φάση του αγώνα γίνετε στο 21', όταν Μανδραϊκός κέρδισε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του τερματοφύλακα του Πανναξιακού, Γιουργούση πάνω στον Σερέπα, που ήταν ο πιο δραστήριος για την ομάδα του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο των Ναξιωτών.
Το τελικό 0-0 έφερε το Πανναξιακό να πληρώνει με δύο πόντους την έλλειψη συγκέντρωσης και το κακό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Γιουργούσης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (88' Παπαδάκης), Βάσος, Παπαδόπουλος, Καλογέρης, Αριανούτσος, Ντούκα (75' Μποδώνιας), Παπασταθόπουλος, Καρούσης

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Μίχας): Χρόνης, Χουστουλάκης, Σιακαβάρας, Βασιλείου, Κολτσίδας, Μεσσήνης, Καλογρίδης (53' Παπακωνσταντίνου/ 83' Λιόσης), Άγκολι, Ζουράβλιοφ, Σερέπας, Πηλίτσης (64' Κουβίδης).
Στην ανάπαυλα του αγώνα τιμήθηκε για την προσφορά του στον Ναξιακό αθλητισμό ο πρώην Προπονητής της γυναικείας ομάδας Βόλλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ Γιώργος Δερμάτης.
DERMATIS
Ξεχωριστή νότα στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση έδωσαν οι μικρές από την σχολή μπαλέτου της Μαίρης Κατσικάρη.
MAZORETES MAIRI
Πλούσιο φωτορεπορταζ από τον αγώνα σε επόμενες αναρτήσεις μας.
 http://www.sportcyclades.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: