slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπουρλότο… στην εκπαιδευτική ομαλότητα βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπουρλότο… στην εκπαιδευτική ομαλότητα βάζει απροκάλυπτα πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας την ένταση στα σχολεία…! Δεν είναι μόνο ότι βάζει τα παιδιά, τους μαθητές μπροστά στα πολιτικά του παιχνίδια, αλλά χωρίς αιδώ και καμία σοβαρότητα βγαίνει δημοσίως και ζητάει κλειστά σχολεία.!!!

Πριν από λίγο, από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο Λύκειο από το Β’ Θερινό Τμήμα, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης – πριν η ΟΛΜΕ ανακοινώσει τις αποφάσεις της, κάλεσε (!!!) «γονείς και μαθητές να αγκαλιάσουν τις κινητοποιήσεις γιατί το μέτωπο ενάντια σε αυτή την κυβέρνηση που ξεθεμελιώνει ότι έχει μείνει πρέπει να φύγει μια ώρα αρχύτερα…»!!!!



Η πράξεις αυτές, σχολίαζαν κοινοβουλευτικοί, δεν δυναμιτίζουν μόνο το πολιτικό κλίμα, αλλά είναι επαίσχυντες διότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι βάζουν μπροστά στα επικοινωνιακά τους παιχνίδια μικρά παιδιά και φοιτητές. Δηλαδή, μπροστά στο πρόσκαιρο επικοινωνιακό όφελος, θυσιάζουν αυτό που δήθεν επικαλούνται, την ΠαιδΕία και τη μόρφωση. Ποια παιδεία και ποια μόρφωση με κλειστά σχολεία και Πανεπιστήμια;

antiκοινοβουλευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: