slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πες τα, ρε Αντώναρε!

Θυμάστε τον Οκτώβριο του 2008, όταν οι γνωστοί άγνωστοι θαμώνες της πλατείας Εξαρχείων υποδέχθηκαν τον τότε αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο, που επισκέφθηκε την περιοχή, με φρέσκο γιαουρτάκι;                                   Ο αξιαγάπητος Ευάγγελος είχε απαντήσει τότε καταδικάζοντας την άσκηση βίας με οποιονδήποτε τρόπο και αναφερόμενος σαφώς στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλωστε έκανε πολλές φορές κατά την .....
θητεία του ως εκπροσώπου.
Από τότε πέρασαν χρόνια πολλά και όπως και άλλοι ο κ. Αντώναρος  άλλαξε άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, μέσα στο τραγικό συμβάν και στον ορυμαγδό των εξελίξεων, βρήκε την ευκαιρία να επιπλήξει, όσους κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όποιος ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναισυνταγματικά αποδεκτό κόμμα είναι επικίνδυνα ανιστόρητος και πολιτικά ανόητος” δήλωσε συγκεκριμένα με σχόλιό του στο twitter.
Ο δημοφιλής Ευάγγελος (βγήκε βουλευτής τρίτος από το τέλος) χαρακτηρίζεται πάντα από το σωστό timing.
Μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012 είχε μιλήσει για «ιστορικό πάτο», «καρφώνοντας» όσους είχαν τολμήσει να χαρακτηρίσουν  «ιστορικό χαμηλό» το ποσοστό της ΝΔ το 2009. Από το 2009 ως το 2012 μεσολάβησαν κάποιες εξελίξεις δευτερευούσης σημασίας (κρίση, Μνημόνια, ύφεση, ανεργία) που ασφαλώς και δεν επηρεάζουν τη ρωμαλέα πολιτική σκέψη του ανδρός.
Πάντως δεν είναι και λίγο πράγμα ένα tweet να φιλοξενείται στην Αυγή online. Δεν έχει γίνει ωστόσο γνωστό αν πρόκειται για προσωπική άποψη ή είναι μια δήλωση του κ. Αντώναρου στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως Εξωτερικού Συμβούλου για θέματα επικοινωνίας στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι εκθέτει και τη  ΝΔ και τον κ. Καραμανλή του οποίου επιμένει να παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ετοιμάζεται  για την επόμενη μέρα και έτσι το προφίλ του πρέπει να γίνει πιο υπερκομματικό, υπεράνω κομματικών αντεγκλήσεων και παθών.
Στο μεταξύ , δεν διασταυρώνεται η πληροφορία ότι προμηθεύτηκε όλη τη νέα σειρά υποκαμίσων Burberry , μαζί με μια ντουζίνα T-shirt με λογότυπο ΑΚ-47…
Ας είναι καλά, πάντως.
Γιατί κάθε φορά που μιλάει μας θυμίζει έντονα εκείνες τις ωραίες  εποχές που οι τράπεζες μας κυνηγούσαν για να πάρουμε δάνειο, που το Δημόσιο έκανε προσλήψεις και ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαινε στους δρόμους μόνο για καφέ.
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: