slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποφάσεις του Δ.Σ. του Απεραθίτικου Πολ.Συλ. "Τα Φανάρια".


Απείρανθος Νάξου.
Συνεδρίασε σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2013 το Δ.Σ. του Απεραθίτικου Πολιτιστικού Συλλόγου "Τα Φανάρια".

Τα θέματα που συζητήθηκαν:

1. Κάλεσμα όλων των Απεραθιτών τοπογράφων , μηχανικών, αρχιτεκτόνων όπως συμβάλλουν εθελοντικά στην προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με σύνταξη μελετών και αποδέκτη την 2η ΕΒΑ , για εργασίες επισκευών και αποκαταστάσεων των ερειπωμένων Χριστιανικών Ναών της Απειράνθου, ώστε να μπορούν να λειτουργούν ως τόποι λατρείας αλλά και ως μνημεία του πολιτισμού μας.

2. Πρόσκληση σε εθελοντική εργασία και οικονομική εθελοντική συνδρομή για την επισκευή του Ιερού Ναού "Σταυρού της Ράχης" . Η μελέτη της επισκευής η οποία έχει....

εγκριθεί από την 2η ΕΒΑ και συντάχθηκε ανιδιοτελώς από τον Μηχανικό Πέτρο Ματσούκα για λογαριασμό της Μητρόπολης Παροναξίας, μετά από πρόταση του Απεραθίτικου Πολιτιστικού Συλλόγου "Τα Φανάρια".

3. Έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών - σε τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων - και το κόστος συμμετοχής .

4. Εκδρομή την 5 Οκτωμβρίου 2013 με εκίνηση τον Ι.Ν. Παναγίας τ Απεράθου - Αι Γιάννη - Πηγάδια - Κάρκος - Φωτοδότης - Δανακός.

5. Εθελοντική καθαριότητα επαρχιακής οδού Απεράθου - Φιλώτι σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλωτίου, έπειτα από πρόταση συμμετοχής που θα του απευθύνουν.

6. Επιλογή θέματος για την έκδοση του Ημερολογίου 2014 του Συλλόγου.

7. Αίτηση του Συλλόγου για χρηματοδότηση από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τις Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2014.

Οι αποφάσεις της συνεδρίασης και οι ανακοινώσεις για συμμετοχή ως προς τα παραπάνω θέματα θα αναρτηθούν στην σελίδα του Συλλόγου.

Παναγιώτης Σ. Δελλαμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: