slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ


Αγαπητοί συμπατριώτες καλημέρα.
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη δημιούργησε ένα νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΉΣΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ το οποίο με χαμηλό κόστος έρχεται να καλύψει τις αδυναμίες και τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης στα αντίστοιχο ζήτημα.
Η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη, διότι κατάφερα προσωπικά στο προϊόν αυτό να μπορεί να έχει πρόσβαση και ο κάτοικος του νησιού μας αφού στη σύμβαση περιλαμβάνεται και ο οδοντίατρος στη.... ΝΑΞΟ ο κύριος ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ. Ο ασφαλισμένος με το πρόγραμμα αυτό, θα μπορεί να πηγαίνει μεεξασφαλισμένο ραντεβού στον οδοντίατρο κο Μπουσούνη και σε κάποιες οδοντιατρικές πράξεις δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ενώ σε κάποιες άλλες η συμμέτοχη του θα είναι 20% επί ενός ιδιαίτερα φθηνού τιμολογίου,ενώ κάποιες άλλες- σπάνιες αλλά ακριβές- με συμμετοχή 50%.

Είναι ιδιαίτερα θετικό ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί να γίνει και απόανθρώπους έως και 70 ετών ενώ καλύπτει κανονικά και τα προϋπάρχονταοδοντιατρικά προβλήματα υγείας

Διαβάστε σας παρακαλώ τις οδοντιατρικές πράξεις που επισυνάπτω καθώς αναγράφονται ποιες είναι δωρεάν και ποιες με συμμετοχή.

Το ετήσιο ασφάλιστρο της παροχής είναι 120 € για τους ενήλικες και σε 60 € για τα παιδιά

Με εκτίμηση,
ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ
6942 55 77 99
210-9013870
2110 122231
488_ΚΧ.pdf 488_ΚΧ.pdf
172 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  

Δεν υπάρχουν σχόλια: