slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καλά το έκανε ο Μαρινάκης!! Μετά τον Απόλλωνα και ο Ολυμπιακός αποσύρεται από τη χορηγία του Μελισσανίδη


[Πριν μια βδομάδα αποσύρθηκε και ο Απόλλωνας από τη χορηγία που θα του απέφερε 250.000 ευρώ και πλέον θα διαφημίζει κάποια ΜΚΟ για παιδιά. Μόνο στην Ελλάδα ο πατέρας είναι ιδιοκτήτης ομάδας και ο γιός ιδιοκτήτης εταιρίας στοιχημάτων και κανείς δεν ασχολείται... μετά λέμε γιατί δεν πάει μπροστά το μπουρδέλ@]
Στα άκρα οδηγείται η σχέση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με .....τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη μετά τη διαφαινόμενη απόσυρση της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ η οποία διέρρευσε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/9).

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν κύκλοι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός παραιτείται από τη χορηγία του ΟΠΑΠ καταγγέλλοντας ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Μελισσανίδη στον εν λόγω οργανισμό και στην ΑΕΚ, δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.

Βάσει των ίδιων πηγών προκύπτει ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη. Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης εταιρείας κ. Μαρινάκης φέρεται ότι δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».

Την περασμένη ο Ολυμπιακός είχε λάβει 2.186.000 ευρώ από τον εν λόγω οργανισμό βάσει χορηγικής συμφωνίας, ενώ για τη σεζόν 20014/15 θα ελάμβανε περίπου τα ίδια.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: