slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση στον Κο Συμεώνογλου Βαρσαμά από τον πρόεδρο της Δημοτικής κοινότητας Νάξου.

Από την 01-07-2013 και με αρ. πρωτ. 76 του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ασκώ αυτοδικαίως από τον νόμο, καθήκοντα Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου ως σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας.
Αυτό δεν με καθιστά «δοτό» όπως ισχυρίζεται ο Κος Συμεώνογλου Βαρσαμάς στις δημόσιες ομιλίες του στα ΜΜΕ καθώς και με τους συνδημότες μας. Τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, λόγω της μέχρι.....
τώρα πορείας του στην κοινωνία της Νάξου καθώς και για την συμμετοχή του στα κοινά. Με βάση της εκτίμησης που τρέφω στο πρόσωπο του θα τον παρακαλούσα σε μια εποικοδομητική συζήτηση, χωρίς εντάσεις και διαπληκτισμούς (ως κακώς έχει καθιερώσει στις συνομιλίες του), για τις ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου όπου προεδρεύω. Αφού πρώτα θα του έκανα μια επίκληση με μια ρήση, όπως κάνω πάντα σε κάθε συνομιλητή μου, το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο αν δεν ανοίξει, βρισκόμαστε στο κενό.


Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου
Ευθύμιος Μαυρογιάννης

1 σχόλιο:

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑΞΟΥ είπε...

κατι σημαινει η σταση στην φωτογραφια. Απο πισω ? πισω μου σε εχω ? πισωπλατο χτυπημα ? σου γυριζω την πλατη ? σε γραφω στα α...α μου ? δεν σου μιλαω ? τι σημαινει ????????????????????????