slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φωτογραφία του 45χρονου που επιτέθηκε στον Π. Φύσσα


Το πρωί του Σαββάτου (9:00) θα απολογηθεί ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα. Ο 45χρονος, που οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιώς, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο άνδρας που μαχαίρωσε τον άτυχο 34χρονο κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπερασπιστική του γραμμή ο δολοφόνος υποστήριξε πως δεν έχει.... σχέση με τη Χρυσή Αυγή, προσθέτοντας πως δεν είναι ενεργό μέλος του κόμματος. Ομως, εξέφρασε συμπάθεια προς το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Να σημειωθεί πως ο 45χρονος είχε ομολογήσει την ενοχή του και είχε παραδεχθεί πως πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή, χωρίς να αποτελεί εγγεγραμμένο μέλος του κόμματος. Το πρόσωπο του δολοφόνου αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά την είσοδο στην Εισαγγελία, καθώς η αστυνομία δεν είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του.

Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν την Πέμπτη το μεσημέρι στον ανακριτή στην Εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να απολογηθούν.
Οι δυο γυναίκες- η σύζυγος του 45χρονου και η εξαδέλφη της- κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας στα γραφεία βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: fosphotoshttp://egiakoumis.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: