slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΞΟΣ - ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 0 - 0 (Τελικό)


Σε ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Νάξου γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι ψάχνουν να βρούν ποιος ωφελήθηκε περισσότερο. Οι μέν γηπεδούχοι που κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασαν σωρεία ευκαιριών οι δε φιλοξενούμενοι που έδειχναν κατάκοποι στο τέλος του αγώνα απο την υπερπροσπάθεια να σταματήσουν τις διαρκείς επελάσεις των παικτών της Νάξου αλλά που έχασαν την πιο κλασσική ευκαιρία να προηγηθούν στο
18΄ όταν ο διαιτητής τους έδωσε πέναλτυ. Σε μια ...φάση που ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού επεχείρησε έξοδο μακριά απο την εστία του ο σέντερ φορ των φιλοξενουμένων βρέθηκε στο έδαφος (μάλλον απο θέατρο) και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών παρατηρώντας και με κίτρινη κάρτα τον Γεωργούση. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας όμως του Πανναξιακού διατήρησε την ψυχραιμία του και απέκρουσε την εκτέλεση με άριστο μπλονζόν στη δεξιά πλευρά της εστίας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανναξιακός περιόρισε σταδιακά τις αντιδράσεις των φιλοξενουμένων και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφερε, παρά τις αλλεπάλληλες ευκαιρίες να δεί την μπάλλα στα δίχτια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι οι περισσότερες προσπάθειες των παικτών του Γ. Βλαστού ήταν απο τα πλάγια ενώ κέρδισαν και πολλά φάουλ λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή χωρίς όμως να αξιοποιήσουν κανένα απο αυτά.
Θα επανέλθουμε με αναλυτικότερο ρεπορτάζ αργότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: