slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο 902, η διαπλοκή και η υποκρισία

Με θράσος χιλίων πιθήκων οι εκφραστές της διαπλοκής και οι ιδιοκτήτες των χρεωκοπημένων καναλιών επιτίθενται λυσσαλέα κατά του ΚΚΕ γιατί μεταβίβασε τις μετοχές του 902 και πολύ σύντομα θα εκπέμψει ένας νέος τηλεοπτικός σταθμός άκρως ανταγωνιστικός, που θα συμβάλλει στην πολυφωνία αφού θα βρίσκεται εκτός των καρτέλ που έχουν διαμορφώσει στην τηλεοπτική αγορά, αυτοί που άρπαξαν τις άδειες με έναν αριθμό πρωτοκόλλου και χωρίς να δώσουν δεκάρα τσακιστή.


Αλήθεια οι ντουντούκες της διαπλοκής που γαυγίζουν για τον 902 μπορούν να μας πουν πως πήραν τις άδειες, το Mega, το Star, o Αntenna, o Alpha, o Skai και το Alter?

Οι ιδιοκτήτες των παραπάνω καναλιών δεν έδωσαν δεκάρα τσακιστή στο δημόσιο αφού πήραν τις άδειες στο “μιλητό” και εκπέμπουν από το ’93 μέχρι σήμερα παράνομα.

Επιπροσθέτως, οι… έντιμοι αυτοί επιχειρηματίες φέσωσαν τις τράπεζες με ένα δισεκατομμύριο ευρώ –εκεί έχουν φτάσει τα θαλασσοδάνεια- ενώ άρπαξαν και εκατοντάδες εκατομμύρια από το χρηματιστήριο.

Μόλις πρόσφατα το Mega εξασφάλισε νέο ομολογιακό δάνειο βάζοντας υποθήκη…. άυλα περιουσιακά στοιχεία.

Να υπενθυμίσουμε επίσης τον πακτωλό χρήματος που διακινήθηκε στις μεταβιβάσεις αδειών και πακέτων μετοχών από διάφορα κανάλια που άλλαξαν μετόχους και ιδιοκτήτες.

Γι΄αυτό καλύτερα είναι να μη μιλάνε οι ντουντούκες της διαπλοκής γιατί αν ανοίξει το ζήτημα των συχνοτήτων και εφαρμοστεί η νομιμότητα τότε θα βρεθούν χωρίς κανάλια και θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη για τα θαλασσοδάνεια, τα οποία δεν πρόκειται να πληρώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: