slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αδωνις Γεωργιάδης: «Η διαδικασία της κινητικότητας λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι» [βίντεο] Πηγή: Αδωνις Γεωργιάδης: «Η διαδικασία της κινητικότητας λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι» [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/119387#ixzz2cucLYqtr


Αντιμέτωπος με τις αντιδράσεις των εργαζομένων του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ βρέθηκε ο  πουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά από αιφνιδιαστική επίσκεψη του, προκειμένου να διαπιστώσει εάν έχουν συμπληρωθεί από το προσωπικό οι λίστες με τις επιλογές και την προϋπηρεσία τους.
Οι λίστες γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, το οποίο αφορά 1.600 εργαζόμενους και ....δήλωσε πως «η διαδικασία της κινητικότητας λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι, όλα πάνε καλά».

Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε αντιμέτωπος με εργαζόμενους οι οποίοι έκαναν τα παράπονά τους και επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις, στοιχηματίζοντας εκ νέου με εργαζόμενο την υπουργική του θέση σε περίπτωση που διαψευσθεί, αναφέρει το Mega.



Πηγή: Αδωνις Γεωργιάδης: «Η διαδικασία της κινητικότητας λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι» [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/119387#ixzz2cubb54SK

Δεν υπάρχουν σχόλια: