slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ολική ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής Νάξου πυροδότη τους Ναξιώτες σε ξεσηκωμό με μπροστάρηδες τους Κωμιακίτες


ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ Παπαφλέσσα 3 Γαλάτσι 11146
Προς Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δήμαρχο κ Μαργαρίτη Δημοτικό Συμβούλιο
Κοινοποίηση Συνήγορο του πολίτη υπ΄όψη κ.Σ.Σάρρα
Μετά την παρέμβαση του συνήγορου του πολίτη με ταο υπ’αριθμό 16482/14835/2013 έγγραφό του, ξιωθήκατε να απαντήσετε στην έγγραφη καταγγελία μου με αριθμό πρωτοκόλου 11682/21/8/012.Η προσβλητική όσο και αφελής απάντησή σας καταδεικνύει,σε όλο της το μεγαλείο την εμφανή ανεπάρκεια εσάς προσωπικά και των ....υπηρεσιών του Δήμου που για κακή του τύχη εκπροσωπείτε.
Η ανεπάρκεια η δική σας και των πρωτοπαλήκαρών σας,του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ Μαυρομάτη και του ανεκδιήγητου κ. Καραμανή, που σας συμβούλεψε να καλέσετε την αστυνομία, στην παράσταση διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων κατοίκων της Κωμιακής, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν οι Ναξιώτες για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Οπως φαίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί, με τη φράση
«…περάστε όλοι έξω…»,(φράση που δείχνει πανικό και ανικανότητα διαχείρισης της πιο απλής κρίσης), παραδοθήκατε τυπικά και ουσιαστικά, αποδεχόμενοι πλέον τους όρους που οι αγανακτισμένοι πολίτες σας έθεσαν....


Αναφορικά με τις συνεχείς διακοπές του νερού, ξεκίνησαν ήδη από το πρωί της 29ης Ιουλίου, πριν καλά - καλά μπει ο Αύγουστος, που οι χρήστες του υδρευτικού δικτύου θα αυξηθούν κατά πολύ. Παρά τις αοριστολογίες της απάντησής σας, στο χρόνο που πέρασε,δεν έγινε καμία τεχνική παρέμβαση, ή έστω ένας τυπικός έλεγχος από τεχνικό κλιμάκιο.Οι δικαιολογίες που αλαζονικά χρησιμοποιείτε του τύπου «…πλένουν αυτοκίνητα, ποτίζουν γλάστρες…κάνουν μπάνιο σε μπανιέρες…»,μόνο ως αστειότητες μπορεί να εκληφθούν,που χαρακτηρίζουν τους επιπλέοντες κομματικούς φελούς που διαχειρίζονται τις τύχες μας.
Για τις κακοτεχνίες του δικτύου δεν απαντάτε επι της ουσίας,όπως η διασύνδεση (γεφύρωμα) των κεντρικών αγωγών ύδρευσης, η κακή λειτουργία των δύο υδατοδεξαμενών λόγω υψομετρικής διαφοράς, αλλά και οι τόσες άλλες που υπάρχουν,όπως παραστικά δείχνει η φωτογραφία που σας επισυνάπτω.
Στη φωτογραφία φαίνεται η μαύρη σωλήνα παροχής σε σπίτι, που πριν από το μετρητή έχει τοποθετηθεί διακλαδωτής (ταφ) στον οποίο έχει συνδε-θεί ακατάλληλη σκουριασμένη σιδεροσωλήνα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ διατομής,που τροφοδοτεί με νερό άγνωστο ποια σπίτια.
Ασφαλώς μια τέτοια μοναδική πατέντα ανατρέπει τους ως τώρα ισχύοντες νόμους της φυσικής.
Δυστυχώς η ανικανότητά σας σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα που έφερε η πρώτη και η δεύτερη κατάλυση της δημοκρατίας με την κατάργηση των κοινοτήτων (των κυτάρων της δημοκρατίας) έχει οδυνηρές επιπτώσεις στη ζωή των πολιτών.
Τελειώνοντας παρακαλώ να μου απαντήσετε επιτέλους συγκεκριμένα και όχι με αοριστολογίες
1 Με ποιο τρόπο και πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα υδροδότησης αρκετά μεγάλου τμήματος της Κωμιακής στις Ροδινές
2 Αν προτίθεται ο Δήμος να διορθώσει όλες τις κακοτεχνίες του υδρευτικού δικτύου, πότε και με ποιο τρόπο.
3 Πότε επιτέλους θα σταματήσει η ρατσιστική διάκριση των ορεινών διαμερισμάτων που πληρώνουν σε υπερβολικά υψηλή τιμή την αξία του νερού. Επισυνάπτω σχετικό κατάλογο με τις τιμές του νερού ανά χωριό.
4 Με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσετε το μεγάλο πρόβλημα του οδικού δικτύου,που εδώ και χρόνια (από την πρώτη κατάλυση της δημοκρατίας) έχει αφεθεί στην τύχη του χωρίς συντή-ρηση.
Ετσι με την πρώτη ισχυρή νεροποντή,οι καταστροφές είναι δεδομένες αφού τα χαντάκια δεν καθαρίζονται ποτέ.
Κωμιακή 30/7/2013



Μάρκος Παντελιάς














http://koronida.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: