slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το πρώτο φιλικό ματς μπροστά στο κοινό του (στο ΔΑΚ) θα δώσει ο φετινός Πανναξιακός σημερα το μεσημέρι κόντρα στην ομάδα του ΑΟ Μυκόνου. Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης έχει προγραματιστεί για τις 3.00 το μεσημέρι, ώστε να εξυπηρετηθούν (χρονικά) οι φιλοξενούμενοι για την επιστροφή τους στο νησί της Μυκόνου.
Παράλληλα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί οι πιο κάτω φιλικές και επίσημες αναμετρήσεις:
Κυριακή 01/9 Πανναξιακός - Προοδευτική (ΔΑΚ Νάξου 18.30) - φιλικό
Κυριακή 08/9 Δόξα Βύρωνα - Πανναξιακός (16.30) - φιλικό
Κυριακή 15/9 αγώνας κυπέλλου Γ' Εθνικής (η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί προσεχώς)
Κυριακή 22/9 Πανναξιακός - Αστέρας Μαγούλας (ΔΑΚ Νάξου 18.30) - φιλικό
Προσπάθειες γίνονται ώστε να κανονιστεί φιλική αναμέτρηση και με την ομάδα Κ-20 του Πανιωνίου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη εμβόλιμη φιλική αναμέτρηση.
*Η προετοιμασία του Πανναξιακού συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν ακόμα 2-3 ποδοσφαιριστές.


Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας και οι κάρτες ενίσχυσης του Πανναξιακού.
Ο ΑΟ Πανναξιακός, ανακοινώνει επίσημα την διάθεση των εισιτήριων διαρκείας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2013-14. Παράλληλα, ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για τη μέχρι τώρα στήριξη και εμπιστοσύνη στη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιείτε, ώστε ο σύλλογος να αντεπεξέλθει με επιτυχία στη μεγάλη πρόκληση της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Εισιτήρια διαρκείας


Κοστίζουν 100 ευρώ και με την κατοχή τους ο φίλαθλος έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί όλες τις εντός έδρας δραστηριότητες του συλλόγου. Δηλ, τους εντός έδρας αγώνες του Πανναξιακού στη Γ΄εθνικη κατηγορία, τους αγώνες κυπέλλου (με τη νέα μορφή του), καθώς και τις δραστηριότητες του τμήματος στίβου.

Το εισιτήριο, διαρκείας, μετατρέπετε σε εκπτωτική κάρτα, καθώς στην πίσω όψη, υπάρχουν συνεργαζόμενες επιχειρήσεις-χορηγοί στις οποίες παρέχεται έκπτωση 15% στις αγορές*.

Κάρτες ενίσχυσης

Απευθύνονται κυρίως στους φίλους του στίβου, καθώς και στους εκτός Νάξου φιλάθλους του Πανναξιακού που επιθυμούν να στηρίξουν το σύλλογο. Κοστίζουν 50 ευρώ και λειτουργούν επίσης ως εκπτωτικές κάρτες στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.


ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ
Η κλήρωση για τα 2 iPhone 5, θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα της Πέμπτης 22/8 κόντρα στη Μύκονο. Κάθε λαχνός κοστίζει 5 ευρώ και η πώληση συνεχίζεται...





*Στην Jet Oil, η έκπτωση ισχύει πλην καυσίμων

pannaxiakos fc

Δεν υπάρχουν σχόλια: