slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χαμός στο γλέντι του Συλλόγου Φιλωτιτών


Ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με το
δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη και τον πρόεδρο
του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου κ. Τζιώτη
Λίγο πριν ξημερώσει και το δημοτικού
σχολείο στο Φιλώτι δεν  λέει να αδειάσει
Ρεπορταζ  Δανάη Κουτελιέρη
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Αυγούστου  το βράδυ ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου στο Φιλώτι.
Όπως έχει καθιερωθεί κάθε καλοκαίρι  εδώ και τριάντα πέντε   χρόνια, αμέσως μετά τη γιορτή της Παναγίας της Φιλωτιτισας   στις 17 Αυγούστου  ο Σύλλογος  του μεγαλύτερου χωριού της Νάξου, πραγματοποιεί το ετήσιο καλοκαιρινό  πανηγύρι . Και από το φετινό   ραντεβού   δεν έλειψε κανείς, αφού χιλιάδες κόσμου, [πάνω από 2000 χιλιάδες ] ντόπιοι και παραθεριστές, γλέντησαν με την ψυχή τους σε ένα από τα πιο επιτυχημένα πανηγύρια του Αυγούστου.

Ο Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού με το συγκρότημα τους

Ο Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή
Σπανού με το συγκρότημα τους 
ξεσήκωσαν τους πάντες με τα παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια τους
Η βραδιά περιελάμβανε φαγητό, κρασί, ζωντανή παραδοσιακή μουσική, πολύ κέφι και χορό μέχρι πρωίας… γλέντι που στις 6:00 το πρωί συνεχίστηκε μέσα στους δρόμους του χωριού με τις πατινάδες (για πρώτη φορά φέτος).

Ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με το δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου κ. Τζιώτη
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρών έδωσε ο Φιλωτίτης Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.


Ο Νίκος Οικονομίδης, η Κυριακή Σπανού και η Γεωργούλα από το Κουφονήσι με το συγκρότημα τους τα έδωσαν όλα ξεσηκώνοντας τους πάντες στο χορό μέχρι το πρωί.

Η Γεωργούλα από το Κουφονήσι

Η Δανάη Κουτελιέρη με το Νίκο Οικονομίδη
και την Κυριακή Σπανού


Δεν υπάρχουν σχόλια: