slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αεράτα την έχει από τώρα τη δεύτερη τετραετία ο Σαμαράς


Γράφει ο Φώτης Μακρίδης

Πήγε στο Αμέρικα ο Αντώνης, τα είπε με τον μπαμπά της σκυλίτσας που ζευγάρωσε πρόσφατα, τα είπε και με τα μεγαθήρια που κρατούν το 90% της "ενημέρωσης" του πλανήτη, τα είπε και τα βρήκε κιόλας με την υπερκυβέρνηση του Global Jews Advocacy και τα.... σκυλιά δεμένα.

Και να οι διθυράμβοι από το Ισραήλ, για την "εξαιρετική συνεργασία" των δύο χωρών στον ενεργειακό τομέα και να οι αγκαλιές του American Jews Committee και να τα μπράβο του Δαβίδ του Χάρις και να τα τελείως αλλαγμένα άρθρα της ναυαρχίδας των think tanks Washington Post και να οι ευλογίες της Εβραϊκής New York Times και να τα τρίστηλα σε FT, Reuters, AP και λοιπά μαγαζιά, βγαλμένος από τώρα σας λέω είναι ο Αντώνης.

Στανταράκι με απόδοση 1,05 και μονό αποδεκτό.

Θα τσιμπήσει ακόμη μια επιμήκυνση χρέους, ακόμη μια μείωση επιτοκίων, ακόμη ένα χρηματοδοτικό πακέτο και θα πάει στις επόμενες εκλογές με το σύνθημα (γράφτε το από τώρα): "την πρώτη τετραετία σώσαμε την Ελλάδα, τη δεύτερη χτίζουμε τη νέα Ελλάδα".


Την πήρε γραμμή τη δουλειά το "ξανθό γένος", την ψυλιάστηκε κι ο Βλαδίμηρος ότι πλέον μπάλα παίζουν σε αυτή τη χώρα μόνο Ισραηλινοί και Αμερικανοί, είπε στους δικούς του "μη βάζετε λεφτά ρε ντουρντουβάκια σε χώρα που δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα", εξέφρασε την "ενόχλησή του" ο Αντώνης και τα πάρε-δώσε με το "ξανθό γένος" που μας άφησε στα κρύα του λουτρού δεκάδες φορές στην ιστορία, τελείωσαν οριστικά.

Καθαρίζουν και τον Ερντογάν τον μάγκα οι Αμερικανοεβραίοι, που τους πούλησε τσαμπουκά και έτσι παίζει το τραγούδι

"Ελλάς-Ισραήλ-ΗΠΑ
συμμαχία"

Μπορεί να μην κάνει ρίμα, κάνει όμως δουλειά!


Κι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ που ενοχλήθηκε από την πρόσφατη τριμερή οικονομική συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου και δήλωσε ότι "η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στη μετατροπή της χώρας σε ενεργειακό και στρατιωτικό προτεκτοράτο της αμερικανοΐσραηλινής συμμαχίας στην περιοχή", θα επιστρέψει στα παλιά καλά χρόνια του 3% με τον Παπαδημούλη, το Στρατούλη, τον Νάσσο τον Θεοδωρίδη, τη Γαϊτάνη και διάφορες γραφικές φιγούρες, που βγήκαν στην επιφάνεια τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά θα του μείνουν αμανάτι και μερικοί Πασόκοι τυχοδιώκτες, που δεν θα έχουν μούτρα να γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ, επειδή έφτυσαν εκεί που έτρωγαν (κι έτρωγαν καλά!) και θα παίζει στο 15% και μόνιμη αντιπολίτευση.


Και ο Βαγγέλης;

Ε, ο Βαγγέλης δεν είναι κορόιδο. Θα διώξει τα απομεινάρια, θα καθαρίσει τον πάγκο και θα περιμένει το νεύμα του Αντώνη για να μπει αναπληρωματικός στο ματς, να καλύψει το κενό του Στοχ, όταν τραυματίζεται. Και θα ΄χει μαζί του αρκετούς από τους γυμνοσάλιαγκες που τώρα ροζοκοιτάζουν και περιμένουν που θα κάτσει η μπίλια για να μη χάσουν τα οφίκια. Η μπίλια θα κάτσει στο γαλαζοπράσινο, τα λαγωνικά θα το μυριστούν έγκαιρα και θα δελώσουν τις μετάνοιες και τα σέβη στον Ευάγγελο. Όλα καλά και νοικοκυρεμένα.


Κι ο λαός; Επειδή το θέλουν Εβραίοι και Αμερικανοί, θα ψηφίσει Αντώνη;

Έλα ρε γκαρντάσι, πλάκα με κάνεις που πιστεύεις ότι υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται "κυρίαρχος λαός"; Ο "λαός" με λίγα λεπτά τηλεοπτικής προπαγάνδας έρχεται τάκα-τάκα στα ίσα του και βρίσκει εξαιρετικές τις επιλογές της μεγάλης μας φίλης.


Τάδε έφα Φώτης στις 23 Αυγούστου 2013, μέρα του μηνού Παρασκευή. Γράφτε μάγκες μου, να τα θυμάστε.

Γιασάν αλάνια


Στερνόγραφον: Πολύ με στεναχώρησε το γκαρντάσι ο Ταγίπ με την κλαψούρα του. Βούρκωσα.Δεν πειράζει, θα τον στρώσουν οι Αμερικανοί, που τον έβγαλαν μουρλό....



http://taxalia.blogspot.com/2013/08/blog-post_1036.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: