slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαμαρτυρίες λίγων κάτοικων και επαγγελματιών για το κυκλοφοριακό

Φώτο: naxosfan
Σε καθιστική διαμαρτυρία και κλείσιμο του δρόμου που οδηγεί προς το ποτάμι προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι μπροστά στην διασταύρωση  της Γρόττας (ΟΑΕΔ) κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για την μονοδρομηση της οδούς Κοντολέοντος.
Οι διαμαρτυρόμενοι  θεωρούν ότι  τα νέα συγκοινωνιακά μέτρα πλήττουν τις επιχειρήσεις τους καθώς η άνοδος της συγκεκριμένης οδού πλέον απαγορεύεται και οι πελάτες τους θα πρέπει να κάνουν τον κύκλο από τον περιφερειακό για να.....
φτάσουν στα μαγαζιά τους.
Η κατάσταση εκτονώθηκε μετά από λίγα λεπτά με την  παρέμβαση της αστυνομίας  και τις παραινέσεις των ψυχραιμοτέρων και έτσι αποκαταστάθηκε η  κυκλοφορία  των οχημάτων.
Η διαβουλεύσεις συνεχίστηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρουσία του δήμαρχου Μ. Μαργαρίτη και του αρμόδιου για το κυκλοφοριακό αντιδημάρχου κ. Λιανού με τους  πολίτες να απαιτούν   το άνοιγμα του δρόμου και προς τις δυο κατευθύνσεις για τα μικρά οχήματα και τον δήμαρχο να τους υπόσχεται ότι αύριο θα δώσει την τελική του απάντηση.
Η απόφαση των ανθρώπων του Δήμου να θέσουν σε  εφαρμογή τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην πόλη της Νάξου  μέσα στον μήνα Αύγουστο, στην αιχμή δηλαδή της τουριστικής περιόδου, αποδεικνύεται  τραγικά λανθασμένη και έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια επισκεπτών, κατοίκων  και επαγγελματιών.








3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το εργο φιλε ναξιε στα περισοτερα σημεια λειτουργει πολυ καλα,ενα τετοιο εργο το βλεπεις και διορθωνεις τυχον λαθη στη κινηση και οχι το χειμωνα.ενα δευτερο ειναι δεν υπαρχουν στη καταληψη του δρομου κατοικοι παρα μονον επαγγελματιες που βγαζουν πολυ γρηγορα συμπερασματα οτι το εργο θα τους θιξει.τριτο μηπως ξερεις οτι ολοι αυτοι οι επαγγελματιες δημιουργησαν το προβλημα με τα παρκαρισμενα αυτοκινητα του και οτι ενας απο τους προτεργατες της δηθεν μεγαλης αντιδρασης εχει και αυτοκινητο χωρις πινακιδες πανω στο οδοστρομα και το εχει κανει αποθηκη .και το τελευταιο ψαξε λιγο να δεις σε πια παραταξη ηταν καποιοι υποψηφιοι στις δημοτικες εκλογες και που ανηκουν οι περισοτεροι διαμαρτηρομενοι.ευχαριστω για τη φιλοξενοια

Ανώνυμος είπε...

οι πελατες του καθε μαγαζιου δεν ειναι τυχαιοι , ψωνιζουν απο αυτους που τους ξερουν , οπου και να πανε τα μαγαζια θα πανε και οι πελατες, αν φυσικα ειναι ευχαριστημενοι οι πελατες ,γιατι αν ηταν περαστικοι,οι υποψιοι πελατες και εβλεπαν το τσαντιρι ποθ εχουν στον περιφερειακο ουτε θα πλησιαζαν να αγορασουν. εχετε δει αντιδρασεις τουριστων οταν βλεπουν τα τσαντιρια τους.Πρει να σκεφτομαστε πριν μι9λαμε... και καταδικαζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία που τα λέτε οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι...