slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πλάτων Τομπάς:Να γίνει η ομάδα των Κυκλάδων

Ο Πλάτων Τομπάς, πρόεδρος του Πανναξιακού
παρουσίασε το πλάνο για τη χρονιά που έρχεται
 Οι οικονομικές συμφωνίες, οι κάρτες διαρκείας, οι μεταγραφές
 που πρέπει ακόμη και γίνουν και το άνοιγμα όσον αφορά
τα γειτονικά νησιά στο Νομό Κυκλάδων –
 Η ΕΑΣ βασικός χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου –
Στο «Πάμε Στοίχημα» η κατηγορία
Γράφτηκε από τον ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
Καλή η πρώτη προπόνηση αλλά το ενδιαφέρον όλων εστιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος του Πανναξιακού Πλάτων Τομπάς έχοντας στο πλευρό του και τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Κατσάνη αλλά και τον προπονητή του Στίβου Δημήτρη Μανδηλαρά καθώς οι αναφορές που έγιναν είχαν ως βασικό θέμα τη νέα χρονιά και στα δύο τμήματα του συλλόγου. Μάλιστα, το τμήμα Στίβου έχει μπροστά του και τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που αποτελούν μεγάλη πρόκληση από τη στιγμή που ο Πανναξιακός έρχεται από το πρώτο του μετάλλιο (βλ Αναστασίου στα 400 μ. εμπόδια) στο ανδρικό τμήματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ανδρών…


Κάρτες

Με το καλημέρα, ο κ. Τομπάς αναφέρθηκε σε ότι έχει σχέση με τις κάρτες διαρκείας που έχουν βγει στην αγορά και την οικονομική ανάσα που πρόσφεραν ή αναμένεται να προσφέρουν ενόψει μάλιστα και των μεταγραφών όπου απαιτούνται προκαταβολές… Οι κάρτες ή πιο σωστά η οικονομική ενίσχυση γίνεται μέσα από τέσσερις παρεμβάσεις. Η πρώτη έχει σχέση με την Κάρτα διαρκείας της ομάδας η οποία κοστίζει 100 ευρώ, έχουν τυπωθεί 500 και έως τώρα έχουν δοθεί 140. Σημαντικός αριθμός αν μη τι άλλο και αποσκοπούν έως τέλος Αυγούστου να μπορέσουν να καλύψουν τουλάχιστον τις μισές. Επίσης υπάρχουν οι κάρτες ενίσχυσης που τιμώνται στα 50 ευρώ και απευθύνονται στους Ναξιώτες που ζουν στην Αθήνα αλλά και τους φίλους του στίβου καθώς και το συγκεκριμένο τμήμα έχει ανάγκη. Μάλιστα, ως δέλεαρ οι κάτοχοι των συγκεκριμένων καρτών θα μπορούν να έχουν συναλλαγές με συγκεκριμένα μαγαζιά που προσφέρουν έκπτωση έως και 15% στα προϊόντα τους. Από εκεί και πέρα, έχουμε κουπόνια βοήθειας για κάθε βαλάντιο (από 10 έως 100 ευρώ) και τα οποία θα αποτελέσουν την βάση για τη δημιουργία Λαϊκής βάσης ώστε να καλύπτονται οι τρέχουσες ανάγκες και βέβαια ενόψει του 15γουστου όπου κορυφώνεται η τουριστική κίνηση έχουν βγει λαχειοφόρος αγορά για δύο iphone με τους λαχνούς να κοστίζουν δύο ευρώ έκαστος. Και όπως τόνισε ο κ. Τομπάς «με τις κάρτες αυτές έχουν ως στόχο να καλύψουμε τις πρώτες ανάγκες όσον αφορά τις μεταγραφές ενώ οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο που ήταν πέρυσι μαζί μας και ελπίζουμε ότι και φέτος θα γίνει κάτι ανάλογο».

Επιχειρήσεις

Στη συνέχεια ο κ. Τομπάς αναφέρθηκε στις οικονομικές συμφωνίες που έχουν γίνει με επιχειρηματίες του νησιού αλλά και έξω απ΄ αυτό ενώ διευκρίνισε ότι τόσο οι εστιάτορες της Μαζικής Εστίασης όσο και οι Ξενοδόχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και προσφέρουν σίτιση και διαμονή λύνοντας ένα βασικό κομμάτι για τα οικονομικά ενόψει της νέας χρονιάς. «Πρέπει να ευχαριστήσουμε την εταιρίαBlueStar που μας βοήθησε πέρυσι όσον αφορά τις μετακινήσεις και ευελπιστούμε ότι και φέτος θα έχουμε την ίδια συμπαράσταση. Επίσης, το τυπογραφείο του κ. Παπανικολάου, ο οποίος κάθε στιγμή που τον είχαμε ανάγκη βρίσκονταν στο πλευρό μας καλύπτοντας την διαφημιστική καμπάνια αλλά κυρίως τον Δήμο και τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ οι οποίοι μας βοήθησαν σημαντικότατο τόσο με το γήπεδο όσο και με την παροχή χρηματικής βοήθειας και ελπίζουμε ότι φέτος λόγω μεγαλύτερης κατηγορίας θα έχουμε περισσότερο βοήθεια όσον αφορά το γήπεδο (περισσότερες ώρες) και χρήματα…

Χορηγός

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΕΑΣ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο βασικός χορηγός μας την τρέχουσα σεζόν ενώ σημαντική βοήθεια πρόσφεραν οι κ. Άγγελος Παγώνης (Βιόκοσμος), Αθανάσιος Δεμενόπουλος (ΕΛΤΕΚ) και Σπύρος Παπαδόπουλος (ο γνωστός ηθοποιός) και βέβαια δεκάδες επιχειρηματίες μικροί και μεγάλοι από τη Νάξο. Και από τους οποίους περιμένουμε όπως όλη τη χρονιά θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας. Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσω τα 21 καταστήματα Μαζικής Εστίασης που προσφέρθηκαν να παρέχουν ένα γεύμα την ημέρα σε έναν αθλητή ήτοι: «Μάρω», «Μπουλαμάτσης», «Μελτέμι», «Σ’ Αγαπώ», «Μεζέ Μεζέ», «Μεταξύ μας», «Ντεούντας», , «Ελληνικό», «Γιαγιάκας», «Κορρές – Σουβλακερί», «Cozi», «Pizzadelia», «Το Σπιτικό», «Το Σμυρνέικο» και «Jackpots» (Χώρα Νάξος), «Παράδεισος», «Γοργόνα», «Παλάτια», «Φάρος» (Αγία Αννα) και «3 Αδέλφια» «Αμπελάκι» (Πλάκα). Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους ξενοδόχους και δωματιούχους οι οποίοι θα μας παρέχουν δωμάτια για τους αθλητές μας μετά την 15η Σεπτεμβρίου. Έως τότε, προσπαθούμε να βρούμε χώρους για να μπορούν να εξυπηρετηθούν καθώς το πρόβλημα είναι μεγάλο»

Πάμε Στοίχημα

Μιλώντας για την ομάδα σε καθαρά αγωνιστικά θέματα τόνισε ότι «η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει 18 αθλητές και χρειάζεται ακόμη πέντε ώστε να συμπληρωθούν οι 23 που έχει ζητήσει ο προπονητής. Σίγουρα θέλουμε έναν στόπερ, έναν επιθετικό και από εκεί και πέρα παίκτες που θα συμπληρώσουν την ενδεκάδα. Θα δοκιμάσουμε αρκετούς παίκτες καθώς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καλή περίπτωση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε και πάλι κοντά μας τον Γιώργο Κατσάνη, ενώ στα συμβόλαια έχουμε ένα πλαφόν που δεν θέλουμε να ξεπεράσουμε και βέβαια δεν έχουμε επιθυμία για διαφορές στο επίπεδο πληρωμών. Μάλιστα, θα έχουμε και κάποιο επιμίσθιο όσον αφορά τους γηγενείς παίκτες καθώς αυτοί είναι που αποτελούν την ψυχή της ομάδας. Όπως έχω πει πολλές φορές, θέλουμε την ΑΕΚ στον όμιλο μας κυρίως για επιχειρηματικούς λόγους καθώς αρκετοί επιχειρηματίες περιμένουν την κλήρωση και εάν έχουμε την ΑΕΚ στον όμιλό μας θα ενεργοποιηθούν άμεσα καθώς αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για διαφήμιση καθώς εκτός από τηλεοπτική προβολή θα υπάρχει και εισαγωγή στο «Πάμε Στοίχημα».

Κυκλάδες

Και κατέληξε «Πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη στους παίκτες για την ταλαιπωρία όσον αφορά τα χρήματα που τους οφείλονται και ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον ότι θα τους εξοφλήσουμε. Πρέπει να κρατάμε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε. Το μπάτζετ της ομάδας θα κυμανθεί περίπου στα 250.000 ευρώ ενώ σίγουρα είναι μειονέκτημα η συμμετοχής ομάδων από την Κρήτη καθώς θα διαλύσει την ομάδα και όχι μόνο οικονομικά. Στόχος δεν είναι άλλος από την εύκολη παραμονή στη κατηγορία ενώ θέλουμε να έχουμε κοντά μας και τις άλλες ομάδες των Κυκλάδων. Ήθελα να δηλώσω ως 2η έδρα την Πάρο, όμως ο κ. Βλαστός αρνήθηκε για καθαρά αθλητικούς λόγους. Εμείς θέλουμε το άνοιγμα στα άλλα νησιά ώστε να φτάσουμε στο σημείο ο Πανναξιακός να είναι η «μεγάλη» ομάδα των Κυκλάδων και όλοι να θεωρούν αντιπρόσωπό τους την ομάδα μας…»

Στίβος

Για τον στίβο τέλος ανέφερε ότι στους Αιγαιοπελαγίτικους που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στη Χίο θα υπάρξει 15μελής αποστολή και στόχος της ομάδας είναι να μπει στις 50 καλύτερες της Ελλάδας πατώντας πάνω στο χάλκινο μετάλλιο του Αναστασίου. Επίσης θα υπάρξει προσπάθεια για μεταγραφές αθλητών αλλά και για καλύτερη στελέχωση του τμήματος με προπονητές ειδικούς ανά τμήματα (δρόμοι, άλματα, ρίψεις) ώστε τα νέα παιδιά να πάρουν τις σωστές βάσεις από τα πρώτα τους βήματα.

Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Κυκλαδική

 <object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/HTeV8BXFV8w?version=3&amp;hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/HTeV8BXFV8w?version=3&amp;hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Το βίντεο από τη συνέντευξη τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: