slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γελαει ο κοσμος με την εκδοχη της Φωφης για τη γιουχα


Ποια εκδοχή δίνει το περιβάλλον της υπουργού για τις αποδοκιμασίες; Αντι για αυτοκριτικη επιλεγεται η ευκολη λυση
Μία... άλλη διάσταση δίνει το περιβάλλον της Αναπληρωτού Υπουργού Εθνικής Αμύνης Φώφης Γεννηματά, αναφορικά με τις αποδοκιμασίες που σημειώθηκαν από πολίτες κατά την προσέλευσή της σήμερα το πρωί στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαιδεύσεως στην Τρίπολη για να παραστεί στην ορκωμοσία των στρατιωτών, ναυτών και σμηνιτών της τελευταίας ΕΣΣΟ.
Η διάσταση αυτή είναι των «οργανωμένων» αποδοκιμασιών από... Χρυσαυγίτες σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις, χωρίς να σκεφτούν το χώρο και την τελετή που έκαναν τη συγκεκριμένη τους ενέργεια.

Δεν καταλαβαίνουν προφανώς οι άνθρωποι πως με τέτοιες "ερμηνείες" του ποδαριού, το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν περαιτέρω την Χρυσή Αυγή, επιχειρώντας να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι, με σπασμωδικές κινήσεις και επικοινωνιακές γκάφες...

parapolitika.gr


-Γιούχαραν τη Γεννηματά στην Τρίπολη... το αντιμετώπισε αγέρωχη και αν ειχε ομπρέλα θα την άνοιγε καθώς νόμιζε ότι βρέχει

Κατά την εμφάνισή της στο χώρο της ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, αποδοκιμάστηκε από πολίτες που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν την τελετή.

Οι φωνές και τα συνθήματα ήταν κυρίως κατά των πολιτικών, ενώ αποδοκιμασίες ακούστηκαν και κατά την αποχώρηση της κ. Γεννηματά από το σημείο της ορκωμοσίας.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: