slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ;
 Το  αν έπρεπε οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Νάξου να εφαρμοστούν  κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου ή αργότερα ή καθόλου δεν είναι δουλειά της αστυνομίας. Δουλειά της είναι  να εφαρμόζει τους νόμους  ως οφείλει από το σύνταγμα . Παράδειγμα έκανε  ποτέ...
  έλεγχο αν οι  καταλήψεις  των πεζοδρομίων και στην Χώρα και στα χωριά από τους επαγγελματίες  με κάθε είδους αντικείμενα που εμποδίζουν την ασφαλή μετακίνησή  των πεζών ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ . και για να τελειώνουμε  με τα καραγκιοζλίκια ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ . Θα τους θυμίσουμε ότι   την  αστυνόμευση     και την εφαρμογή των νόμων την κάνει η Αστυνομία και όχι ο δήμαρχος  και οι αντιδήμαρχοι  οι όποιοι βεβαίως και θα κριθούν όπως όλοι άλλωστε από τους πολίτες αυστηρά στο τέλος  της θητείας τους  
ΦΩΤΟ : .naxos-news.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την αστυνόμευση την κάνει και η δημοτική αστυνομία η οποία καταργήθηκε πολύ πρόσφατα. Τι έκανε αυτά τα τρία χρόνια; Μήπως ξαφνικά θυμήθηκαν κάποιοι την αστυνομία για να καλύψουν την χρόνια αδιαφορία τους αλλά για ψηφοθηρικούς λόγους;

ΕΝΑΣ.......... είπε...

παιδια πρεπει λιγο ολοι να ηρεμισουμε και να δουμε τα πραγματα καθαρα.αναποδα στους μονοδρομους πανε πολλοι λιγα αυτοκινητα που κανουν διανομες ,ελαχιστα taxi και καπιοι μονμοι κατοικοι που εχουν συνιθησει να πηγαινουν διαφορετικα.μερικοι εππαγγελματιες που δυστυχως ειναι περισοτερο παρανομοι απο τους αλλους και κλεινουν δρομους και πεζοδρομια ανοιγουν τους ασκους του αιολου και γραφουν σε ολα τα μεσα για να κανουν αντιπολιτευση στο δημο .αυτο βεβαια ηδη δημιουργησε θεματα και το πραμα δεν θα μαζευεται.βεβαια ειναι υπευθυνη η αστυνομια για την αστυνομευση αλλα για πια αστυνομια μιλαμε ?για μια αστυνομια με 20 ατομα πρωσωπικο,που με αυτα τα ατομα πρεπει να κανει μεταγογεσ κρατουμενων στην αθηνα,να κανει τροχαια ,κλοπες,ανακρισεις για οτι συμβαινει να φυλαει το αστυνομικο τμημα που αυτη τη στιγμη εχει καμια δεκαρια κρατουμενους και 5 παιδακι να τρηγιρνανε μεσα στο τμημα,η να κανει και τη δουλεια της δημοτικης αστυνομιας.πρωτα πρεπει να επανδρωθει και μετα να εχουμε τοσες απαιτησεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ Μ.....Μ..... ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΟΔΟ Ρ.ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 22850-22100,23280. ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ΗΣΥΧΟΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΥΠΝΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Για την δημοτικη αστυνομια που τοσα χρονια την πληρωναμε για κανει βολτα με τις μηχανες και να πινει καφεδακια δεν γραφεις τιποτα γιατι εισαι κατα κανονα εμπαθης και κομπλεξικος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 17.13
ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΜΗ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΓΕΝΙΚΑ.ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η αστυνομία σήμερα έχει άλλο ρόλο από αυτόν που νομίζετε. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Αυτή είναι η αλήθεια. Εκεί αρχίζει και τελειώνει ο ρόλος της. Απούσα από παντού. Στη Μέση, τη Κωμιακή και τον Απόλλωνα δεν εμφανίστηκε όλο το καλοκαίρι. Αλλά είχε καλύψει πλήρως τα γουρούνια στα μέσα Ιουλίου για να μην φάνε κανένα καρπούζι στο κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου ειναι θεμα επαγγελματικης συνειδησης και οχι ελεγχου, εξαλλου ευθυνη οπως αναφερεις εχουν και οι υφισταμενοι δεν νομιζεις.

Ανώνυμος είπε...

Σε ερωτηση του 17:40 μπορει να μας απαντησει ποιος ειναι ο ρολος του , ποιο καθεστως στηριζει και ποιο φρουτο του αρεσει γιατι το καρπουζι οπως αναφερει το εχει για πεταμα.