slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανυπαρκτο κρατος: Στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο 902; Διαψευδει ο Βρυωνης οτι πηρε τον σταθμο


Συνεχιζεται η φημολογια, οσο ο ανυπρακτος Κεδικογλου η εστω το κομμα της ΝΔ φοβουνται να βγαλουν μια ανακοινωση για το αισχος του ΚΚΕ να πουλησει δημοσια συχνοτητα που δεν του ανηκει... εκτος αν η αγοραπωλησια ηταν εν γνωση της κυβερνησης, κατι που ειναι πολυ πιθανο αφου κανενας επιχειρηματιας δεν θα εχωνε λεφτα να αγορασει συχνοτητα και να κινδυνευει να ερθει το κρατος να του την παρει. Ερωτηματικά και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στην πιάτσα η είδηση πώλησης του 902 από.... το ΚΚΕ. Το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του νέου ιδιοκτήτη, στάθηκε αφορμή για να κυκλοφορήσουν διάφορες φήμες.
Ως επικρατέστερος αγοραστής εμφανίζεται ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης, ο οποίος όμως, έσπευσε να διαψεύσει την συγκεκριμένη φημολογία. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί εντόνως ότι πίσω από την εξαγορά του μιντιακού Συγκροτήματος του ΚΚΕ, βρίσκεται ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το ποιος βρίσκεται πίσω από την εξαγορά του 902, το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής το όνομα του νέου καναλάρχη, εκθέτει ανεπανόρθωτα και την κυβέρνηση, που οφείλει να πάρει θέση. Μάλιστα, στο όλο θέμα έχει εμπλακεί σε δημοσιεύματα και το όνομα του πρωθυπουργού. Επειδή, μιλάμε για δημόσια συχνότητα, καλό θα ήταν το Μαξίμου να ξεκαθαρίσει το θέμα. Όχι, τίποτα άλλο, μην εμφανιστεί κανένας... τούρκος πίσω από την εξαγορά του δημοσίου αγαθού!|

Δεν υπάρχουν σχόλια: