slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΡΣΟΣ: 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, 7-29 Σεπτεμβρίου 2013


Τον Σεπτέμβρη  του 2013 ο Ιστορικός Όμιλος Νάξου  ΑΡΣόΣ και το π. ΦΛΕΑ οργανώνουν τη "2η Συνάντηση στη Νάξο", συνάντηση-επικοινωνία  ερευνητών, μελετητών, συνεργατών, αναγνωστών και φίλων του π. Φλέα.
   Το π.  Φλέα, το γνωρίζετε όλοι ότι, εν πολλοίς, είναι μια δουλειά χειροποίητη, που σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων ακολουθεί διαφορετικούς ρυθμούς και τόνους από άλλες εκδόσεις αυτού του είδους.       
     Το 2012 θελήσαμε, με τον δικό μας  τρόπο, να γιορτάσουμε τα 9 χρόνια του.....
περιοδικού διοργανώνοντας τη "Συνάντηση στη Νάξο". Από τη μεριά μας δεν θελήσαμε και δεν θέλουμε να είναι και δεν είναι προκαθορισμένη η θεματολογία της "Συνάντησης". Την θεματολογία την συνθέτουν τα ενδιαφέροντα των ερευνητών και των μελετητών καθώς και συνεργασίες με άλλους ανάλογους με τον Ιστορικό Όμιλο φορείς.
    Η  "Συνάντηση" μπορεί να αποτελέσει  ένα σταθερό, με συνέχεια και  διάρκεια, πολιτιστικό θεσμό για  τη Νάξο ικανό να αποτελέσει, κάθε χρόνο, δημόσιο βήμα για  όποιον θέλει να συμμετέχει στους προβληματισμούς του π. Φλέα, ή να προτείνει θέματα από τα δικά του επιστημονικά ενδιαφέροντα, να αναφερθεί και να προβάλλει τοπικά θέματα της Νάξου, των Κυκλάδων, του Αιγαίου και γενικότερα προβληματισμούς, σκέψεις, απόψεις, έρευνες και μελέτες που αφορούν στην εξέλιξη της Ελληνικής κοινωνίας.


                                               Α' Κύκλος
                    Συνάντηση-Επικοινωνία, ερευνητών, 
                  μελετητών, αναγνωστών και φίλων 

        του Ιστορικού Ομίλου ΑΡΣόΣ  και του π. Φλέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: