slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΣ ΝΑΞΙΩΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Εθνική έκθεση μορφολογίας σκύλων υπό την αιγίδα του Κυνοφιλικού όμιλου Σύρου στην Ερμούπολη. Πρώτη φορά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 190 και με 61 διαφορετικές φυλές σκύλων, να στολίζουν τους τρεις στίβους και τον περιβάλλοντα χώρο.
Η συμμετοχή των επισκεπτών ήταν μεγάλη για να θαυμάσουν τις φυλές των προτιμήσεων τους αλλά......
και τις σπάνιες, για τα δεδομένα του νησιού. Μπορζόϊ, Ουίπετ, Ντάτσχουντ, Κινέζικος Λοφιοφόρος, Μεγάλος Δανός, Ακίτα και Ποιμενικός Βέρνης ήταν λίγες απο τις φυλές που δεν συναντάς συχνά.
Η συμμετοχή που έκλεψε τα χειροκροτήματα, τις καρδιές και τις εντυπώσεις των επισκεπτών, εκθετών και κριτών ήταν απο την Νάξο. Ο ασπρόμαυρος Γερμανικός Μολοσσός (ή Μεγάλος Δανός) που κάνει βόλτες ανάμεσα μας, δήλωσε το παρών κερδίζοντας 3* εξαίρετος φυλής, 3* ΒΟΒ (Best Of Breed) και 3* CAC και πλέον θεωρείται CHAMPION ή αλλιώς Πρωταθλητής Ελλάδος. Στο σύνολο της ομάδος 2 που συμμετείχε με τους κορυφαίους συμμετέχοντες 32 φυλών πήρε την 4η θέση (1* BIG-4) ποζάροντας δίπλα στο βάθρο.
Ο Ναξιώτης καλόκαρδος γίγαντας,με την καθοδήγηση της χειρήστριας του και σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των διεθνών κριτών, έτρεξε με κομψότητα και πόζαρε περήφανα αναδεικνύοντας την εξαίρετη μορφολογία του.
Θερμά συγχαρητήρια στον Ωρίωνα.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαλακίες. Εδώ έχουμε Μαργαρίτη - Καραπάτη και αντί να μας δώσουν βραβεία για την Απειράνθια καταγωγή τους, μας δίνουν για το τετράποδο;