slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΘΕΟΣ ο Πολύδωρας: Ποια ειναι η βασιλοφρων κυρια που μου ζητάει να ανασκευάσω...


Τον Πολυδωρα τον εχουμε κραξει πολλες φορες τελευταια, οπως περσι που σαν Προεδρος της Βουλης για μια μερα, διορισε την κορη του στη Βουλη... στο συγκεκριμενο θεμα ομως η ΝΔ παιζει το παιχνιδι των ΣΥΡΙΖΑιων και χορευει στο ρυθμο που δινουν οι εραστες της τρομοκρατιας... Δεν ειπε τιποτα το φοβερο ο Βυρωνας ουτε αναφερθηκε στη Χρυση Αυγη μονο μιας και στη "συνεννοηση" συμπεριελαβε ακομα και το ΚΚΕ που λεει οτι θα ανατρεψει το Συνταγμα... σοβαρευτειτε και ασχοληθειτε με τα πραγματικα προβληματα...


Την δική του απάντηση σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες δίνει μέσω συνεργατων του ο Βύρων Πολύδωρας υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν μίλησε για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. Ο κ. Πολύδωρας έσπευσε μάλιστα να αντιμετωπίσει με δηκτικό τρόπο την ανακοίνωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου λέγοντας πως θα δώσει βραβείο σε όποιον...
βρει τη λέξη συνεργασία στα λεγόμενά του. " Εγώ να συνεννοηθούμε ζήτησα. Από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τη Χρυσή Αυγή. Να συνεννοηθούμε. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ο πόλεμος. Με ενδιαφέρει ένα ενιαίο μέτωπο εθνικής ευθύνης για να αντιπαλέψουμε την τρόικα, αυτούς που μας θάβουν κάθε μέρα. Αυτούς που μας πεθαίνουν με αργό θάνατο. Εγώ είμαι υπέρ της διαγραφής του χρέους, όχι να διαιωνίζω το κακό" είπε ο κ. Πολύδωρας.

Όσον αφορά στο θόρυβο που έχει προκύψει ο κ. Πολύδωρας απαντά ότι δεν γνωρίζει την κυρία που έβγαλε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ενώ έκανε λόγο και για πλεκτάνη εις βάρος του. Συνεργάτης του μάλιστα απάντησε με ακόμα πιο δηκτικό σχόλιο για την κα Ασημακοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ποια είναι αυτή που απάντησε στον Πρόεδρο; Η βασιλόφρων;".

parapolitika.gr

 Δεξί X-Trem(i) 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάτε έχετε φτάσει τις 7 συνιστώσες και βλέπω πολύ σύντομα να ξεπεράσετε τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν ξεκαθαρίσετε το αρνητικό και θολό ιδεολογικό τοπίο που έχετε δημιουργήσει και που έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές και τις θέσεις του ιδρυτή της ΝΔ και της τότε παράταξης. Θα τρίζουν τα κόκαλα του με όλα αυτά που κάνει σήμερα ο αρχηγός ΣΑΣ και οι περί αυτόν μανδαρίνοι. Γελοιποποιηθήκατε μέσα σε ένα χρόνο περισσότερο από όσο το ΠΑΣΟΚ μέσα σε τρία χρόνια.