slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συμμετοχή του Δημάρχου Μανώλη Μαργαρίτη στο συνέδριο για την ανάπτυξη των υδροπλάνων

     Αντιλαμβανόμενος την αναγκαιότητα εξεύρεσης κάθε δυνατού τρόπου για τη μετακίνηση μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών στα πέντε νησιά του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, παραβρέθηκε χθες στη Σύρο, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου,  που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με θέμα «Νησιωτική Ελλάδα, ιδανικός προορισμός για την ανάπτυξη των υδροπλάνων». Μετά από παρέμβασή του, ο ....
Μανόλης Μαργαρίτης απέσπασε τη δέσμευση ώστε ομάδα τεχνικών να επισκεφθεί τη Νάξο τις προσεχείς ημέρες για να διερευνήσει τις δυνατότητες κατασκευής των απαραίτητων υποδομών για την υποδοχή των υδροπλάνων.
     Στις εργασίες του συνεδρίου παρέστησαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο Καναδός πρέσβης στην Ελλάδα Rober Peck, ο Έλληνας πρέσβης στον Καναδά Ελευθέριος Αγγελόπουλος. η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, ο ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης  Σπιλάνης, o βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Ιωάννης Μαχαιρίδης, ο Υποδιοικητής της ΥΠΑ Γρηγόρης Νανίδης,  εκπρόσωποι φορέων, επενδυτές και κατασκευαστές υδροπλάνων κ.α..

Δεν υπάρχουν σχόλια: