slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξεκίνησε τα γυρίσματα στη Νάξο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος





Ο σεφ με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου κατά τη διάρκεια λήψης


Ξεκίνησαν τη Δευτέρα στη Νάξο τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα προβάλλεται από το φθινόπωρο στο Mega με το σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο σεφ, βρίσκεται και φιλοξενείται από την ΕΑΣ Νάξου στο νησί με τη 19μελή ομάδα του και θα παραμείνει μέχρι και τις 10 Ιουλίου. Πρώτη μέρα γυρισμάτων τη Δευτέρα και ο γνωστός σεφ "ενημερώθηκε" για τις ανάγκες τις εκπομπής για τη γραβιέρα της ΕΑΣ Νάξου και την πατάτα Νάξου...

 Ο κ. Σκαρμούτσος, συνάντησε "τηλεοπτικά" την πρώτη ημέρα των γρυρισμάτων, τον πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, παραγωγούς και εξειδικευμένα στελέχη της ΕΑΣ Νάξου.



Κατά τα γυρίσματα με γεωπόνο της ΕΑΣ Νάξου



Ο σεφ με τους παραγωγούς πατάτας



Η εκπομπή θα παρουσιάζει ένα "οδοιπορικό μαγειρικής" ανά την Ελλάδα με τοπικά προϊόντα. Οπωσδήποτε σημαντικό είναι το κομμάτι του τρόπου παραγωγής τους.



Εκτός από το ρεπορτάζ για την πατάτα, αντίστοιχες λήψεις έγιναν και σε στάβλο για την παραγωγή της γραβιέρας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Ο γνωστός σεφ, θα μαγειρέψει με ναξιακά προϊόντα, την πατάτα Νάξου, τη γραβιέρα και το κρέας της ΕΑΣ Νάξου και περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις δημιουργίες που θα εμπνευστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: