slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Τα γελοία τους δεν κρύβονται Δήμαρχε
αφού για άλλη μια φόρα η δημοτική
πλειοψηφία γίνεται ουρά των επιδιώξεων τους.
Α) Προς τον κ. Δήμαρχο και τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου
Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Β) Προς τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
Παρακαλούμε να προσέλθετε σε έκτακτη- κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στις 12 Ιουλίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα: 14.00 μ.μ. με τα παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης: Λήψη απόφασης επί της εξαγγελίας για κατάργηση του Σώματος της Δημοτικής Αστυνομίας και της επικείμενης συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου.
2. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης εκ μέρους του Δήμου στην Πρόσκληση 4.09 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».
Έγκριση δαπάνης παράθεσης δείπνου για την τοπική εορτή του Αγίου Νικοδήμου.

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το πρώτο θέμα λόγω της επικείμενης συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου. Για το δεύτερο θέμα ενόψει της άμεσης υποβολής πρότασης στην σχετική πρόσκληση4.09 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» και για την ένταξη του Δήμου μας σ’ αυτήν κατ’ άμεση χρονική σειρά, και για το τρίτο θέμα δεδομένου ότι στις 14 Ιουλίου είναι η εορτή του Αγίου Νικοδήμου και πρόκειται για την μεγαλύτερη πανήγυρης του νησιού μας και κατ’ έθιμο μετά το τέλος της λιτάνευσης της εικόνας λαμβάνει χώρα η παράθεση γεύματος σε όλους τους προσκεκλημένους.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Φώτιος Ι. Μαυρομμάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: