slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γελάει ο κόσμος με τον γιωτά Χρυσαυγίτη που θα πάρει την Πόλη... ειναι και ανυπότακτος εκτός των άλλων - Τι λέει το πόρισμα του ΓΕΣ

''Καραμπινάτος'' ανυπότακτος και με μήνυση ''στην πλάτη του'' από το Στρατολογικό Γραφείο Αθήνας προέκυψε από την έρευνα που διέταξε η Αν.Υπουργός Φώφη Γεννηματά ο φερόμενος ως Χρυσαυγίτης που πήρε τον περασμένο Μάιο νέα αναβολή από το ΚΕΕΜ Σπάρτης κάνοντας, σύμφωνα με καταγγελία του Δικτύου Φαντάρων Σπάρτακος, φασαρία.

Μάλιστα το πόρισμα που συνέταξε το ΓΕΣ για το....
περιστατικό αναφέρει ότι του έχει επιβληθεί και πρόστιμο 6.000 ευρώ για παραβίαση της αναβολής που είχε πάρει, ενώ όταν παρουσιάστηκε τον Μάιο έφερε στο χέρι τατουάζ με το σήμα της Χρυσής Αυγής.Οσον αφορά την καταγγελία για φασαρία το πόρισμα λέει ότι η συμπεριφορά του εντός του στρατιωτικού χώρου ήταν κανονική. Πληροφορίες του OnAlert από άλλες πηγές όμως λένε ότι φασαρία έγινε κατά την έξοδό του από την μονάδα με..αθίγγανους που ήταν εκεί!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή- σύμφωνα με τα βασικά σημεία όσων περιλαμβάνει την ενημέρωση που υποβλήθηκε από το ΓΕΣ και δόθηκε στο Γραφείο της υπουργού.

Ο εν λόγω είχε πάρει 2ετή αναβολή το 2010 για λόγους υγείας.Το 2012 έπρεπε να παρουσιαστεί στο στρατό μετά την λήξη της διετούς αναβολής. Δεν το έκανε όμως, αναζητείτο και εν συνεχεία εκρίθη ανυπότακτος εν καιρώ ειρήνης- με ό,τι αυτό συνεπάγεται επιπροσθέτως.Στ Μαρτίου 2013 το Στρατολογικό Γραφείο Αθηνών τον μήνυσε για όλα αυτά.Τον Μάιο του 2013 παρουσιάστηκε στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και - τυπικά- κατατάχτηκε διακόπτοντας τη ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ανυποταξία. Παρουσιάστηκε όμως με πατερίτσες για κάποια πάθηση που προφανώς είχε και οι γιατροί τον έκριναν για αυτή την πάθηση ανίκανο για στράτευση δίνοντάς του 6μηνη αναβολή κατάταξης.Οι εμπλεκόμενοι αξιωματικοί έχουν καταγράψει ότι στο χέρι του είχε τατουάζ με το σήμα της Χρυσής Αυγής, κάτι που αναφέρεται και στο πόρισμα.Δεν έχει καταγραφεί φασαρία του όσο κράτησε η διαδικασία αυτή.

Tι βγαίνει λοιπόν ως συμπέρασμα;

Ένας με την ''βούλα'' (Τατουάζ) Χρυσαυγίτης, είναι με την βούλα ( τις επίσημες αποφάσεις δηλαδή) ανυπότακτος, έχει μηνυθεί από την Στρατολογία και μόνο όταν ...ζορίστηκε ...παρουσιάστηκε -πήρε όμως και άλλη αναβολή για λόγους υγείας από την υποχρέωσή του να υπηρετήσει την πατρίδα...

http://www.onalert.gr/stories/anypotaktos-o-xrysaygitis-ti-leei-to-porisma

Δεν υπάρχουν σχόλια: