slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κομματικά παιχνίδια με δήθεν παραιτήσεις για λόγους εντυπώσεων


 Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες… ανεξάρτητης αριστερής σελίδας, ο εκλεγμένος με το συνδυασμό του Νίκου Μαράκη πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κορώνου Νάξου Νίκος Χουζούρης φέρεται να έχει υποβάλει την παραίτησή του προς το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Πάντως διαβάζοντας κάποιος τους λόγους της «δήθεν φερόμενης» παραίτησης του Νίκου Χουζούρη -όπως αυτούς που παρουσιάζει η έγκριτη… ανεξάρτητη αριστερή σελίδα- αυθορμήτως ξεσπά σε γέλια.
Ο πρόεδρος, παρατηρώντας ΟΤΙ η πίεση του νερού ύδρευσης τις τελευταίες ημέρες ήταν μειωμένη, επιχείρησε να εξετάσει «ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ »τη λειτουργία του αντλιοστασίου, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει τον οικίσκο, ανακαλύπτοντας, ότι η κλειδαριά είχε αλλαχτεί, χωρίς να έχει οποιαδήποτε ενημέρωση γι αυτήν την ενέργεια. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι τα καινούργια κλειδιά, είχαν παραδοθεί από το δήμο σε άτομο που δεν είναι καν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος!
Πέρα, από την προφανή και πρωτοφανή ενέργεια απαξίωσης του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, από τη συγκεκριμένη ενέργεια, αναδεικνύεται και ένα ακόμη σοβαρότερο ζήτημα.
Βεβαία ο καθένας μπορεί να βάλει τα γέλια και για ένα άλλο λόγο που έχει να κάνει με την προσπάθεια ορισμένων, που αυτοανακηρύσσονται και ως δημοσιογράφοι, ότι για όλα τα κακά του όμορφου Νησιού μας φταίει ένας και μόνος άνθρωπος ο Μανώλης Μαργαρίτης, ξεχνώντας προφανώς -όχι τυχαία- ότι τον τόπο αυτό τον κυβέρνησε συγκεκριμένη παράταξη με τα επιφανή της στελέχη της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

βρε γι αυτο δεν μπορώ να κοιμηθώ απόψε!!!!