slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Νέα Δημοκρατία προδίδει τους ψηφοφόρους της...

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να αισθάνονται οι περισσότερο προδομένοι Έλληνες της σύγχρονης ιστορίας. Συνεχώς ψηφίζουν ένα κόμμα που ανελλιπώς το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να τους πετά στον κάλαθο των αχρήστων μετά τις εκλογές.
Κάποτε διαβάζαμε ότι ο «Αντίπαλος του Σαμαρά δεν είναι ο Γιώργος, είναι ο «εκπασοκισμός» της κοινωνίας» και ότι προτεραιότητα της νέας ηγεσίας θα ήταν ο...... «αποΠΑΣΟΚισμός της ΝΔ».
Η ΝΔ μετά από πολύ καιρό αποκτούσε μια ηγεσία - μας έλεγαν - που θα ήταν υπερήφανη για την αρχές και αξίες της παράταξης.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε μια σπάνια γι’ αυτόν στιγμή ειλικρίνειας είπε ότι η υπάρχουσα κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ σε όλη αυτή την περίοδο της κρίσης ήταν η άγρια λεηλασία του ιδιωτικού τομέα προκειμένου να συντηρηθεί, όσο το δυνατόν, το κράτος διαφθοράς και σπατάλης που έκτισε από το 1981 και μετά. Τα πρώτα θύματα αυτής της πολιτικής ήταν οι επιπλέον 900,000 άνεργοι του ιδιωτικού τομέα. Η Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας την παράδοση της στο να είναι ένας απλός διαχειριστής του Πασοκικού κράτους συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον των ελεύθερων επαγγελματιών, της ιδιωτικής περιουσίας, της αποταμίευσης και της παραγωγικής εργασίας. 



Ο βουλευτής της ΝΔ στην Β Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έλεγε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι όσοι δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι στα ακίνητα, «να τα πουλήσουν». Εν τω μεταξύ, ο κ. Τσοχατζόπουλος συνεχίζει να λαμβάνει δύο συντάξεις, και τα στελέχη της ΕΡΤ συνεχίζουν να παίρνουν το επίδομα των 300 ευρώ για καφέ... Πουλήστε το οικόπεδο σας για να στηρίξετε τον εξαιρετικό κ. Τσοχατζόπουλο στις δύσκολες στιγμές που περνάει και για να μπορεί ο κάθε κομματάνθρωπος της ΕΡΤ και να πίνει τα καπουτσίνο την υγειά σας.

Το μεσημέρι της Κυριακής «Ένας 23χρονος Πακιστανός συνελήφθη για τη δολοφονία του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του, στη βίλα τους στο Αλιβέρι Ευβοίας. Ο δράστης τους σκότωσε εν ψυχρώ για να τους ληστέψει.» «Ο συλληφθείς, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, περιέγραψε με ψυχρότητα και με λεπτομέρειες το πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα που διέπραξε. Πρώτα σκότωσε τον άντρα και στη συνέχεια συνέθλιψε το κεφάλι της γυναίκας, στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει.»

Την ίδια ημέρα στο Παγκράτι ηλικιωμένος 77 χρονών βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στην μέση του δρόμου. Αυτά και η είδηση για την συμμορία των αλλοδαπών με τα καλάσνικοφ στην Κόρινθο ήταν τα νέα του Σαββατοκύριακου. Θα θυμάστε εκείνη την “μακρινή” εποχή που μια δολοφονία συντάραζε το πανελλήνιο και απασχολούσε τα ΜΜΕ και την κοινωνία για εβδομάδες; Στην νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα που επιδεικνύει μια μοναδική ανοχή στα εγκλήματα που διαπράττουν Έλληνες και αλλοδαποί, η τιμή της ανθρώπινης ζωής έχει πέσει θεαματικά.

Αλλά μην ξεχνάτε ότι αυτό που απασχολεί σύσσωμη την ελληνική πολιτική τάξη τις τελευταίες εβδομάδες είναι ο “αντιρατσιστικός” νόμος. Μπορεί κάθε εβδομάδα να διαπράττονται δεκάδες εγκλήματα, κυρίως από λαρθομετανάστες εναντίον Ελλήνων, αλλά αυτό που πραγματικά προβληματίζει τους Έλληνες πολιτικούς και τα ΜΜΕείναι τα 200+ συμβάντα ρατσιστικής βίας. Γιατί ακόμα δεν τους έχει απασχολήσει γενικά το θέμα της εγκληματικότητας, κανείς δεν ξέρει. Γιατί μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει προτείνει αυστηρότερες ποινές για δολοφονίες, βιασμούς, ξυλοδαρμούς, ληστείες κτλ - που παρεμπιπτόντως θα ίσχυαν και γι’ αυτούς που εγκληματούν για ρατσιστικούς λόγους - κανείς δεν ενδιαφέρεται να εξηγήσει ή να δικαιολογήσει.

Όλη η πολιτική τάξη, όλα τα ΜΜΕ, ασχολούνται τις τελευταίες εβδομάδες με το πως θα πείσουν τους Έλληνες πολίτες για την αναγκαιότητα στο να νομοθετήσει η Βουλήτα “εγκλήματα” γνώμης. Δεν τους ενδιαφέρουν οι δολοφονίες, οι βιασμοί, οι ληστείες και οι κλοπές - αν πείτε όμως κάτι που μπορεί να εκληφθεί από κάποιον ως ρατσιστικό σχόλιο, τότε, ουαί και αλίμονο. Στην Γαλλία, χώρα πρωτοπόρος στην λογοκρισία, η Μαρίν Λεπέν θα οδηγηθεί στα δικαστήρια γιατί σε «συγκέντρωση το 2010 στη Λυών είχε συνδέσει την εικόνα της προσευχής των Μουσουλμάνων στους δρόμους της Γαλλίας με αυτήν της κατοχής των Ναζί και είχε τονίσει πως δείχνει ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν κάνει τη δίκη τους κατοχή στη χώρα, όπως οι Γερμανοί κατά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.» Προσεχώς παρόμοιες δίκες και στην Ελλάδα, γινόμαστε Ευρώπη επιτέλους! 

Η Νέα Δημοκρατία φάνηκε, προς στιγμήν, ότι δεν θα επέτρεπε να περάσουν και άλλοι νόμοι λογοκρισίας στην Ελλάδα. Μπορεί και πάλι να μην θέλησε να δώσει μια δημόσια μάχη για τις υποτιθέμενες αρχές και αξίες της, αλλά κρυπτόμενη πίσω από διαρροές που φανέρωναν φτηνό τακτικισμό του τύπου «αυτά τα νομοθετήματα θα ωφελήσουν την Χρυσή Αυγή», έδινε την εντύπωση ότι δεν θα έβαζε την υπογραφή σε μια απαράδεκτη επίθεση στην ελευθερία του λόγου. Όμως ο κ. Σαμαράς, και μετά από πιέσεις του εβραϊκού λόμπι όπως διαβάσαμε στο Βήμα και την Καθημερινή, έκανε στροφή στο θέμα και τώρα θα φέρει το δικό του “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο.

Ο νόμος του κ. Σαμαρά θα απαγορεύει στους πολίτες να έχουν διαφορετική άποψη από εκείνη του κράτους για το ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζιστές. Για να δικαιολογηθεί η ύπαρξη του νομοσχεδίου προστέθηκαν και μερικές γενοκτονίες εναντίον ελληνικών πληθυσμών. Το θέμα είναι ότι ένα αστικό κόμμα θα πρέπει να υπερασπίζεται το δικαίωμα του κάθε πολίτη να πιστεύει ότι θέλει για ιστορικά γεγονότα, είτε ο πολίτης λέγεται Κωσταντίνος Πλεύρης, είτε λέγεται Μαρία Ρεπούση. Δεν μπορούμε να λέμε ότι έχουμε δημοκρατία όταν θα έχουμε δικαστές να κρίνουν τις πολιτικές πεποιθήσεις και τις εκτιμήσεις μας για ιστορικά γεγονότα. Ντροπή κ. Σαμαρά.

Όσο για τους βουλευτές της Νέα Δημοκρατίας τρία ερωτήματα: 1) Ας υποθέσουμε ότι οι ευαισθησίες σας για διάφορα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σας επιτρέπουν να πετάξετε την ελευθερία του λόγου στα σκουπίδια, πως δικαιολογείτε την απουσία των εγκλημάτων του κομμουνισμού από την επικείμενη νομοθεσία σας; 2) Βάση ποιου κανόνα ηθικής τα εκατομμύρια θύματα του ναζισμού αξίζουν νομικής “προστασίας” αλλά τα εκατομμύρια θύματα του κομμουνισμού όχι; 3) Όταν έτσι φτύνετε τους ψηφοφόρους σας, να θεωρήσουν ότι βρέχει;

Του Ναπολέωντα Λιναρδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: