slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Βρούτση με τους συνταξιούχους



Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, o υφυπουργός κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης συναντήθηκαν σήμερα με αντιπροσωπεία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Ελλάδος.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, έγινε μια ειλικρινής συζήτηση για ζητήματα αρμοδιότητας του υπουργείου και ο υπουργός διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των συνταξιούχων για την απρόσκοπτη καταβολή των συντάξεων και τη συνεχή στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος από τον κρατικό προϋπολογισμό ενώ τους ενημέρωσε για μια σειρά από θέματα που επιλύθηκαν (συνταξιούχοι ΑΤΕ, ΤΑΠ ΟΤΕ) καθώς και για την εξέλιξη της καταβολής των εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων κ.α.
Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι των.... συνταξιούχων, ο κ. Χρήστος Μπουρδούκης, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ) ο κ. Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ο κ. Μανώλης Ραλλάκης γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, η κ. Χρυσούλα Γκαγκατσά, εκπρόσωπος υπαλλήλων Ταμείου Αγροτικής Τράπεζας, ο κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων ΟΣΕ, ο κ. Παντελής Τάτσης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων κ. Γεωργία Παπαδάκου, ο κ. Δεωνάς Γεώργιος, πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού και ο κ. Ζώης Ιωάννης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΕΛΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: